18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

FC Nordsjælland - AGF

FC Nordsjælland kan mandag bringe sig ind i guldvarmen med en sejr mod fraværsramte AGF.

Kampfakta:
Kampstart: Mandag klokken 19:00
Spillested: Right To Dream Park
Dommer: Chrysovalantis Theouli, Cypern
På TV: TV3 Sport

Holdnyt:
FC Nordsjælland:
Farum-klubben vandt igen i mandags, da det blev til en 1-0 sejr ude mod Silkeborg. Ikke just nordsjællændernes bedste præstation, men med en storspillende Andreas Hansen i målet, og en lille gave fra Silkeborg-forsvaret, endte det altså med tredje sejr i rap.

FC Nordsjælland er det eneste hold i mesterskabsspillet, som har gjort rent bord i de første tre runder, og det gør topstriden endnu mere spændende end den var i forvejen.

Med seks point op til Brøndby og FC Midtjylland, præcis ligesom FCK, kan man ikke længere afskrive FC Nordsjælland i guldkampen. Især ikke med tanke på, at de i mesterskabsspillet første tre kampe allerede har slået to af guldbejlerne. I øvrigt på ganske flot og fortjent vis.

Med en sejr mandag aften hjemme mod AGF, kan ‘’tigrene’’ spille sig endnu længere ind i guldvarmen, da de to tophold Brøndby og FC Midtjylland mødes i et direkte opgør søndag, og jo ikke begge kan stikke afsted med tre point.

Hoff Thorup må til opgøret undvære skadede Benjamin Nygren og Erik Marxen, mens der er tvivl om Ibrahim Osman, som sad ude med en lille skade i mandags.

På nuværende tidspunkt har FCN ikke udgivet en kamptrup.

AGF:
I sidste uge sled og slæbte et fraværsramt AGF-mandskab sig til en 1-0 sejr hjemme mod netop FC Nordsjælland i pokalsemifinalen, og spillede sig dermed til finalen med en samlet 4-2 sejr, som har sendt Smilets By i ren fodboldekstase.

I Superligaen er der ikke voldsomt meget på spil for aarhusianerne i den resterende del af sæsonen, som vel nærmest udelukkende handler om triumf i Parken om tre ugers tid mod Silkeborg.

På trods af trætte stænger og et endnu engang amputeret mandskab, lykkedes det alligevel AGF at få 2-2 hjemme mod rækkens førerhold Brøndby i sidste weekend efter en sen udligning af topscorer Patrick Mortensen.

Generelt set kunne Rösler og co. nok godt tænke sig lidt flere sejre, men nøj, hvor er de til gengæld svære at besejre. Kun to gange i de seneste 15 ligakampe er AGF endt med nederlag, og det gør også, at FC Nordsjælland langt fra kan vide sig sikre på sejren her.

Tobias Anker er ligesom senest ude med karantæne, mens Tobias Mølgaard, Felix Beijmo, Nicolai Poulsen, Jonas Jensen-Abbew, Frederik Brandhof og Kevin Yakob fortsat forventes ukampdygtige. 

AGF har på nuværende tidspunkt ikke udgivet en kamptrup.

Karantæner:
FC Nordsjælland: Ingen
AGF: Tobias Anker

Bud på startopstillinger:
FC Nordsjælland (4-3-3): Hansen - Villadsen, Hansen, Nagalo, Frese - Tverskov, Svensson, Hansen - Osman, Ingvartsen, Schjelderup

AGF (3-4-3):  Peacock-Farrell - Knoester, Tingager, Akoto – Links, Madsen, Knudsen, Kahl – Bech, Mortensen, Anderson
 
Dom:
Spillemæssigt var FC Nordsjælland det bedste hold i de to semifinaler i pokalsemifinalen, og i særdeleshed i første opgør på Right To Dream Park.

AGF kæmpede dog forbilledeligt, og viste for gud ved hvilken gang, hvor besværlige de er at spille imod.

Nu er pokalfinalen sikret, og selvom aarhusianerne også leverede en god indsats senest mod Brøndby, kunne luften måske godt tænkes at gå af ballonen her taget de mange fravær i betragtning.

Hvis FC Nordsjælland højner niveauet fra sidste weekend bør der ligge en sejr at vente mod de udmattede aarhusianere. 2-0 til hjemmeholdet.

Spilforslag:
FC Nordsjælland vinder til odds 1.67 ved bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.