Foto: Getty Images
Superliga

Optakt: Lyngby BK - Silkeborg IF

Det er to hold, som har glemt at vinde i Superligaen, som mødes på Lyngby Stadion.

Kampfakta
Kampstart: Søndag klokken 14.00
Spillested: Lyngby Stadion
Dommer: Jakob Sundberg
På TV: Canal 9
Hashtag: #lbksif #sldk

Holdnyt
Lyngby Boldklub

Der var drama for alle pengene, da Lyngby i flere omgange og med en mand i overtal kom tilbage og krigede en 3-3'er hjem mod Brøndby senest.

Her skal Freyr Alexanderssons mandskab roses for at vise masser af vilje, selv om man spillede en time i overtal, og det må trods alt give et boost frem til årets sidste Superligakamp for deres vedkommende.

Pointet luner noget så gevaldigt for Lyngby, som inden denne runde kun har fire point ned til Vejle under stregen. En sejr hjemme mod Silkeborg vil derfor smage rigtig godt.

Mod Brøndby havde Lyngby atter Casper Winther tilbage, og det kvitterede han med en scoring. De kan også glæde sig over, at Frederik Gytkjær nåede at blive klar.

Til gengæld må de kongeblå undvære stjernen Gylfi Sigurdsson, mens også Sanders Ngabo, Gustav Mogensen og Johan Meyer er fraværende. 

Silkeborg IF
Silkeborg er så småt ved at gå på vinterferie med en stime af rigtig dårlige Superliga-resultater. Senest fik man røvfuld af FC Midtjylland, der rejste hjem med en 4-1-sejr - med til historien hører dog, at Alexander Lind blev udvist i første halvleg. 

Men Silkeborg har ikke vundet i de sidste fire ligakampe, og nu puster FC Nordsjælland og AGF dem også i nakken. Derfor kommer vinterpausen måske ganske belejligt for Kent Nielsens tropper, som også lige har to pokalkampe mod FC København at se frem til inden jul.

På søndag må de undvære topscorer Alexander Lind med karantæne. I hans fravær vil Silkeborg satse på, at Tonni Adamsen og Søren Tengstedt skal score målene.

Karantæne
Lyngby Boldklub: Ingen

Silkeborg IF: Alexander Lind

Bud på startopstillinger:
Lyngby Boldklub (3-5-2): Mads Kikkenborg - Pascal Gregor, Andreas Bjelland, Marc Muniesa - Willy Kumado, Marcel Rømer, Casper Winther, Tochi Chukwuani, Kolbeinn Finsson - Frederik Gytkjær, Andri Gudjohnsen

Silkeborg IF (4-3-2-1): Nicolai Larsen - Oliver Sonne, Tobias Salquist, Alexander Busch, Lubambo Musonda - Pelle Mattsson, Mark Brink, Stefan Thordarson - Tonni Adamsen, Anders Klynge - Søren Tengstedt

Dom:
Det er to hold, som har glemt at vinde i Superligaen, som mødes. Lyngby har ikke vundet i seks kampe og Silkeborg i fire. Denne gang ender vi med en vinder, det bliver bare udeholdet Silkeborg, som rejser hjem med en 2-1-sejr, selv om man må undvære topscorer Lind.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: