• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Optakt: Lyngby Boldklub - AGF

Foto: Jan Christensen/Getty Images

To hold, som ikke vinder ret mange fodboldkampe, mødes i en vigtig duel.

Af Jacob Quvang

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 14.00
Spillested: Lyngby Stadion, Lyngby
Dommer: Morten Krogh
På TV: TV3 Sport og Viaplay.
Hashtag: #lbkagf #sldk

Holdnyt:
Lyngby Boldklub
Lyngby leverede i sidste runde en ny ringe indsats, da man slet ikke kom ud af starthullerne mod OB og kunne se sig selv være bagud 2-0 efter ni minutter. 3-1 endte oprykkeren med at tabe, og selv den største optimist må efterhånden have svært ved at forestille sig Lyngby overleve i Superligaen.

For facit er, at Lyngby er isoleret i bunden med fem point for de første 14 kampe, og holdet er fortsat uden sejr. Derfor bliver det spændende at se, om de kan hente sæsonens første i 15. forsøg, når de tager imod AGF, der blot har vundet én ud af de seneste otte Superliga-kampe. 

Her må Lyngby undvære Alfred Finnbogason, der er ude resten af året. Også Emil Nielsen, Andreas Bjelland og Kristian Riis er på skadeslisten. Magnus Westergaard har derudover karantæne til kampen.

Til gengæld er Frederik Gytkjær tilbage, og han scorede også mod OB i sidste runde.

AGF
Uwe Röslers tropper har stadig svært ved at vinde i Superligaen, hvilket én sejr i de seneste otte runder vidner om. Senest spillede man også 2-2 mod Brøndby, hvor man var gode i de første 30 minutter, men herefter var næstbedst. 

Her var den store historie efter kampen Gift Links' spytteepisode, som nu har kostet sydafrikaneren to spilledages karantæne. Til gengæld kan Århusianerne glæde sig over, at Jelle Duin kom på måltavlen mod Brøndby. 

AGF kan glæde sig over at have Nicolai Poulsen og Frederik Tingager tilbage fra karantæne. Derudover er Mikael Anderson også tilbage i truppen efter en skadespause på en måned. Oliver Lund er ude med en skade. 

Karantæner:
Lyngby Boldklub: Magnus Westergaard

AGF: Gift Links

Bud på startopstillinger:
Lyngby Boldklub (5-3-2): Kikkenborg - Jørgensen, Letschert, Rømer, Hey, Sørensen - Corlu, Winther, Chukwuani - Magnusson, Gytkjær 

AGF (3-5-2): Hansen - Kristensen, Tingager, Bisseck - Mølgaard, Madsen, Poulsen, Yakob, Kahl - Mortensen, Duin

Dom:
Det er to hold, som på ingen måde er særlig godt kørende, der mødes. Derfor bliver det heller ikke nogen flot kamp, men intensiteten kommer ikke til at mangle. Vi tror dog, at AGF er bedst i felterne, og derfor vinder udeholdet også 1-2. 

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: