18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby Boldklub - Hvidovre IF

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 14:00
Spillested: Lyngby Stadion
Dommer: Jens Maae
På TV: TV3 Sport

Holdnyt:
Lyngby Boldklub:
Det var noget nær umuligt at spille fodbold, da David Nielsens tropper sidste fredag tog imod OB på et plaskvådt underlag på Lyngby Stadion, og ingen af de to hold kan således klandres voldsomt meget for den underholdningsmæssigt ‘tørre’ 0-0’er.

Randers tog et afgørende skridt væk fra bundstriden med en sejr over Hvidovre, som derimod har fået endnu længere til en allerede usandsynlig overlevelse. For de fire øvrige hold er det dog status quo inden nedrykningsspillets tredje runde med ét point hver i seneste spillerunde.

Rent spillemæssigt er det svært at konkludere så meget ovenpå Lyngbys kamp mod OB, da vejr og baneforhold gjorde opgøret til en rodet og tilfældig omgang. Positivt var det dog, at klubben fik sat en prop i efter den pinlige præstation med dertilhørende 6-2 nederlag til Randers i runden forinden.

Lyngby holder sig endnu lige akkurat oven vande i nedrykningsstriden med ét point ned til Vejle under stregen.

Casper Winther er tilbage fra endt karantæne, men Marcel Rømer er ikke blevet klar. Og så er keeper David Jensen samtidig ude med en skade.

Hvidovre IF:
Med 11 point i 24 kampe kan der kan ikke herske meget tvivl om, at Hvidovre selvfølgelig ryger direkte tilbage i NordicBet Ligaen til næste sæson, men spillemæssigt har der været fremgang i foråret, hvor storkøbenhavnerne i stort set alle kampe har formået at bide fra sig og holde spændingen intakt undervejs.

Det var også tilfældet senest mod Randers, selvom det til en start ikke så ud til, at der skulle blive spænding om udfaldet, da Fuseini allerede efter 13 minutter havde scoret to gange. Hvidovre lykkedes med at løfte deres niveau i anden halvleg, hvor de med en tidlig reducering var i spil til point.

Nederlaget var dog ganske fortjent, og faktum er bare, at Hvidovre i de fleste opgør mangler den afgørende kvalitet til at få point ud af anstrengelserne.

Eneste Hvidovre-sejr i foråret kom mod netop Lyngby på udebane tilbage i marts, hvor Per Frandsens mandskab leverede et sensationelt comeback efter de var bagud med 2-0 ved pausen. Det må give lidt tro på point inden endnu en tur til Lyngby Stadion.

Martin Spelmann er tilbage fra karantæne, mens Daniel Stenderup og Nicolai Clausen igen er ude med skader.

Til gengæld er Filip Djukic blevet klar igen.

Karantæner:
Lyngby Boldklub: Ingen
Hvidovre IF: Ingen

Bud på startopstillinger:
Lyngby Boldklub (3-5-2):
Jensen - Gregor, Riisgaard Jensen, Bjelland - Kumado, Magnusson, Winther, Chukwuani, Finnsson - Gudjohnsen, Gytkjær

Hvidovre IF (4-3-3): Djukic - Spelmann, Olsen, Killerich, Nielsen - Jørgensen, Gemmer, Jakobsen - Papa, Makienok, Qamili

Dom:
Der er ikke så meget at rafle om for Lyngby søndag eftermiddag. En hjemmekamp mod rækkens bundprop skal simpelthen kaste tre point af sig, for hvis man ikke kan besejre dem, hvem kan så besejre?

Hvidovre fik dog bidt fornemt fra sig sidst de gæstede Lyngby Stadion, og med intet at tabe må man gå ud fra, at gæsterne i hvert fald ikke kommer for at pakke sig om eget felt.

Seks af Hvidovres syv kampe i foråret er gået over 2.5 mål og har haft begge hold på måltavlen, og det virker også som en sandsynligt scenarie denne gang mod Lyngby, som skal jagte sejren før eller siden.

Dommen lyder på 2-1 til værterne.

Spilforslag:
Over 2.5 mål til odds 1.80 ved bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.