Optakt: OB - SønderjyskE
Illustration
Superliga

Optakt: OB - SønderjyskE

OB og SønderjyskE har aldrig spillet 0-0, så det tyder på målgaranti fredag aften, når de to hold tørner sammen i Odense. Kan OB for en gangs skyld vinde to på stribe eller overrasker SønderjyskE igen?

Fakta om #obsje

- OB kommer til kampen efter en sejr over Brøndby. Kun én gang i denne sæson har OB vundet to kampe i træk. Dengang kom sejr nummer to mod SønderjyskE. 

- Martin Spelmann og Ari Skulason er tilbage fra karantæne, og det skaber tvivl om den centrale midtbane. Jacob Schoop og Azer Busuladzic var begge gode mod Brøndby. Hvem trækker sorteper?

- SønderjyskE og OB har mødt hinanden 25 gange i historien. De to hold har aldrig spillet 0-0. 

- Med to mål i seneste runde kom Tommy Bechmann op på fire sæsontræffere. Dermed er han topscorer for SønderjyskE. 

- SønderjyskE ligger sidst i Superligaen med 23 point og har tre point op til både Randers, Viborg og FC Vestsjælland, der ligger hhv. nummer ni, ti og 11. OB er på sjettepladsen med 29 point og har tre point op til Esbjerg på femtepladsen.  

Citatet: Rasmus Falk til tipsbladet.dk
- Vi vil gerne ligge i toppen, men det gør vi ikke endnu. Vi kan både kigge op og ned, men det er nok bedst bare at kigge frem. Det er svært at forudsige, hvad der kommer til at ske, for det er en helt vild liga

På tv: Fredag klokken 18.30 på TV3 Sport1 

Skader: OB har en næsten skadesfri trup, idet det kun er Dusan Djuric, der er ude med en langvarig skade. Værre står det til hos SønderjyskE, der udover Ayoub Sørensen, Bo Storm og Adigun Salami formentlig må se bort fra Johan Absalonsen og Silas Songani, der måtte udgå af seneste kamp mod AaB. Til gengæld er Nicolaj Madsen og Adama Guira på vej tilbage. 

Karantæne: Møller Christensen (OB)

Bud på startopstillinger:
OB (4-4-2):
Toppel – Ruud, K. Larsen, Høegh, Skulason – E. Larsen, Schoop, Spelmann, R. Falk – Skoubo, Abdellaoue 

SønderjyskE (4-4-2): Skender – Paulsen, Kanstrup, Lodberg, Christensen – Beck, Jensen, Jonasson, Oggesen – Okotie, Bechmann 

Dom:  
Kan OB vinde to kampe i træk? Det er kun sket én gang i denne sæson, men fynboerne får næppe en større mulighed end mod Superligaens bundprop, der tilmed er en af ligaens dårligste på udebane. SønderjyskE må undvære et par vigtige spillere, så OB bør kunne tage sejern. Vi byder på 2-0 til hjemmeholdet.