Superliga

Optakt: Randers FC - Brøndby

Randers har hårdt brug for point i bunden, mens Brøndby også skal vinde for at hænge på i toppen.

Status:
Det er to hold med meget på spil, der stiller op til kamp i Randers mandag aften. Hjemmeholdet Randers er presset i bunden, hvor nedrykningsstregen er tættere på end længe, mens Brøndby lugter sølv efter Skærtorsdagsrunden, hvor holdet vandt overbevisende over Esbjerg.

Randers er inde i en rigtig skidt periode og er uden sejr i fem kampe. Ove Christensens mandskab tabte senest med hele 1-4 til AaB i en kamp, hvor defensiven sejlede rundt. Dermed har kronjyderne noget at bevise efter en række kampe på det jævne. Kronjyderne er kun ét point fra nedrykningsstregen, og man tørster derfor efter sejr i Randers. Offensivt kommer kronjyderne nok til at savne Mikkel Beckmann, der ellers har scoret begge Randers' mål i de seneste kampe, men han er ude med karantæne.

Brøndby kommer til gengæld til Randers med selvtillid. Henrik Jensens tropper vandt torsdag med hele 3-0 over Esbjerg og er for alvor tilbage i kampen om sølv. Brøndby kæmper dog stadig med at komme ind i en rytme med sejre, og der er stadig nogle dumme udfald hist og her. Det bliver dog godt for holdet at får Michael Krohn-Dehli tilbage fra karantæne.

Profil:

Netop Michael Krohn-Dehli må forventes at være sprængfyldt med energi efter at have siddet ude med karantæne de seneste to kampe. Midtbanemanden er Brøndbys bedste offensive kort, og han kan meget vel blive nøglen til sejr for de blågule.

Bud på startopstillinger:
Randers(4-4-1-1)
Ousted - Pedersen, Egholm, Traoré, Jensen - Kamper, Hansen, Lorentzen, Sarr - Rise - Fejzullahu
Skader: Kristensen
Karantæne: Beckmann

Brøndby(4-4-2)
Andersen - Wass, Goodson, von Schleebrügge, Frederiksen - Kristiansen, Jensen, Krohn-Dehli, Nilsson - Agger, Gehrt
Skader: Martin Bernburg, Mikkel Bischoff
Karantæne: Ingen

Dommen:
Ingen af holdene kan rigtigt bruge uafgjort til noget, så det bliver det. 1-1.