Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: Randers FC - FC Nordsjælland

Randers FC leder efter genrejsning søndag formiddag på Cepheus Park, når de tager imod FC Nordsjælland, men det kan meget vel blive vanskeligt.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag kloken 14.00
Spillested: Cepheus Park Randers
Dommer: Jakob Sundberg
På TV: TV3 Sport
Hashtag: #sldk #rfcfcn

Holdnyt:
Randers FC
Kronjyderne fik én på sinkadusen i Parken, og nu skal de forsøge at genrejse sig mod det mest formstærke hold i Superligaen - en utaknemmelig opgave. 

Der var ikke mange positive ting at sige om indsatsen mod de danske mestre den seneste spillerunde, hvor defensiven vaklede igennem alle 90 minutter.

Skal østjyderne levere noget nævneværdigt resultat foran hjemmepublikummet, skal de derfor stramme alvorligt op, både på midtbanen og i bagerste række - specielt med tanke på de offensive våben, som FC Nordsjælland råder over. 

Noget tyder da også på, at de ser på kampen med en vis æresfrygt. 

I et opslag på deres X-konto tigger de Ajax og PSG om at slå kløerne i FC Nordsjællands Ernest Nuamah før søndagens opgør. Det er imidlertid ikke sket her få timer før kampstart. 

Tidligere på ugen, mandag, præsenterede Søren Pedersen og kompagni den svenske midtbanespiller John Björkengren, der kan få sin debut. Han er udtaget til kampen. Også Oliver Olsen og Ernest Agyiri er nye ansigter i Randers - begge fik dog minutter i kampen mod FC København.

Ti mand har startet inde i alle tre Superliga-opgør, hvor der så har været lidt rotation på de forreste pladser mellem Edgar Babayan og Marvin Egho. 

Set i lyset af præstationen sidste weekend kan det dog være, at Bertelsen ryster posen. 

På skadeslisten i Randers FC er Daniel Høegh, Mikkel Kallesøe, Frederik Lauenborg, Oskar Snorre og Alhaji Kamara. 

FC Nordsjælland
FC Nordsjælland har gjort rent bord i deres første tre kampe, hvor de har besejret Viborg, AGF og Brøndby - endda i overbevisende stil. 

'Tigrene' går derfor ind til kampen som storfavoritter, og der er ikke meget der tilsiger, at Randers skulle kunne drille mesterskabsbejlerne. 

For Johannes Hoff Thorup og kompagni er det nok kun et spørgsmål om tid, før Ernest Nuamah sælges. Men det er ikke sket endnu, og han må formodes at være med mod Randers FC. 

Resten af de rødklædtes offensiv har dog også været en velsmurt maskine, hvor flere er startet stærkt.

FC Nordsjælland spillede torsdag aften i Bukarest, og det blev en hård omgang for vicemestrene, der måtte se Marcus Ingvartsen, Mario Dorgeles og Jonas Jensen-Abbew udgå med skader. Ingen af de tre er blevet klar til søndagens kamp, ligesom også Kian Hansen og Rocco Ascone må sidde over.

Dermed er FCN hårdt ramt af skader. Lucas Hey, der er blevet købt fra Lyngby, kan imidlertid debutere.  

Karantæner: 
Randers FC: Ingen
FC Nordsjælland: Ingen

Bud på startopstillinger:
Randers FC (4-4-2): Carlgren - Kopplin, Andersson, Dammers, Kaastrup - Nordli, Enggård, Pedersen, Babayan - Odey, Bundgaard.

FC Nordsjælland (4-3-3): A. Hansen - Villadsen, Marxen, Nagalo, Frese - Svensson, Tverskov, Diomande - Nuamah, Nygren, Osman

Dom: 
FC Nordsjælland fortsætter den overbevisende start. 'Tigrene' vinder 2-0. 

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: