Foto: Getty Images
Superliga

Optakt: Randers FC - Vejle Boldklub

Der er lagt op til en intens bundkamp på Cepheus Park, hvor Randers tager imod Vejle.

Kampfakta:
Kampstart: Fredag klokken 19.00
Spillested: Cepheus Park, Randers
Dommer: Jens Maae
På TV: TV3 Sport og Viaplay
Hashtag: #rfcvb #sldk

Holdnyt:
Randers FC
Efter en periode med gode resultater har Randers FC nu haft en fattig pointhøst i de seneste fire Superliga-kampe, hvor kronjyderne blot har skrabet et enkelt point sammen. 

Senest tabte Randers i sidste weekend med 1-0 hjemme mod formsvage OB, hvilket selvsagt var en kæmpe skuffelse. 

Med den seneste tids sløje resultater er Randers nu gledet ned i nedrykningskampen, hvor Rasmus Bertelsens mandskab inden aftenens kamp blot er to point foran aftenens modstander, Vejle. 

Et nederlag i aften vil dermed betyde, at Randers kommer til at overvintre under nedrykningsstregen. 

Randers er fortsat uden de skadede Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg, mens Wessel Dammers sidder ude med karantæne. 

Vejle Boldklub:
Det var en gylden chance, som Vejle havde sidste fredag, hvor man i udekampen mod Hvidovre for alvor kunne lægge pres på de hold, der ligger på den rigtige side af nedrykningsstregen. 

Trods en tidlig scoring af German Onugkha lykkedes det dog ikke Vejle at hente de tre point, idet Hvidovre fik kæmpet sig tilbage og fik 1-1. 

Til gengæld har Ivan Prelecs mandskab nu endnu en chance for at overvintre på den rigtige side af nedrykningsstregen, idet man i aften møder Randers, der ligger på 10. pladsen. 

Gæsterne skal især sætte deres lid til den formstærke German Onugkha, der nu er oppe på syv fuldtræffere i efteråret, hvilket kun er overgået af Alexander Lind og Nicolai Vallys. 

Karantæner:
Randers FC: Wessel Dammers
Vejle Boldklub: Ingen

Bud på startopstillinger:
Randers FC (4-4-2): Carlgren - Kallesøe, Høegh, Andersson, Olsen - Coulibaly, Enggård, Björkengren, Nordli - Bundgaard, Odey

Vejle Boldklub (3-4-3): Trott - Velkov, Albentosa, Provstgaard - Gundelund, Lauritsen, Busuladzic, Albornoz - Kirkegaard, Onugkha, N'Gbakoto

Dom:
Randers er uden sejr i holdets seneste seks Superliga-kampe, men det hører også med til historien, at man har mødt alle topholdene i denne periode. Vejle er samtidig kommet i gang efter en svær sæsonstart, så buddet herfra er, at aftenens kamp ender uafgjort 1-1. 

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: