Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle Boldklub - Silkeborg IF

Vejle kæmper for vigtige point til overlevelseskampen, når de søndag tager imod Silkeborg hjemme i Nørreskoven.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 14:00
Spillested: Vejle Stadion
Dommer: Jonas Hansen
På TV: Canal 9

Holdnyt:
Vejle Boldklub:
Vejle spiller nærmest kun tætte opgør i denne sæson. Alle oprykkernes nederlag har været på præcis ét mål, mens seks af sæsonens 18 kampe er endt uafgjort. Det er dog en ringe trøst, når det kun er blevet tre sejre.

Klubben fra Nørreskoven gik på vinterpause med to uafgjorte i streg, og mandag aften blev det så til tre på stribe, da forårspremieren mod AGF endte 0-0. Isoleret set var det ganske fint med et enkelt point hjemme mod de aarhusianske medaljebejlere, men der er brug for flere sejre, hvis Vejle skal sikre overlevelse i Superligaen.

Prelec’ tropper leverede en god indsats i mandagens kamp, hvor de i store dele af opgøret holdt AGF fra scoringsmuligheder. Offensivt mangler der dog fortsat den fornødne skarphed og kreativitet til at få vekslet de mange tætte kampe til sejre. På den positive klinger ligner comebacket til velspillende Emmanouilidis til gengæld en klar forstærkning.

Denis Kolinger sad over med karantæne senest, men er tilbage denne gang, hvor han passende kan afløse Velkov, som er ny mand i karantæne efter gult kort mod AGF.

Silkeborg IF:
Kent Nielsen må være lidt ærgerlig ovenpå søndagens 3-0 nederlag til FCK, som var en kende for stort bedømt ud fra spil og chancer. Silkeborg var nemlig rigtig godt med i opgøret langt henad vejen og havde også flere muligheder for at bringe sig i front i første halvleg.

Skarpheden manglede dog hos de forreste folk, og da FCK’s offensive profiler først begyndte at finde hinanden i anden halvleg var der ikke meget at stille op for Silkeborgs uprøvede midterforsvar med Østrøm og debutanten Rieper.

Afstanden ned til syvendepladsen er dog den samme som før kampen, så klubben fra Søhøjlandet ligger fortsat lunt i svinget i forhold til at sikre en plads i Mesterskabsspillet.

Kent Nielsen måtte senest se bort fra både skadede Alexander Busch og Joel Felix i midterforsvaret, mens topscorer Alexander Lind også manglede helt fremme på grund af karantæne og en brækket hånd.

Lind er klar igen, mens Alexander Busch og Joel Felix stadig er udenfor.

Karantæner:
Vejle Boldklub: Stefan Velkov
Silkeborg IF: Ingen

Bud på startopstillinger:
Vejle Boldklub (3-4-3): Trott - Kolinger, Albentosa, Provstgaard - Gundelund, Barry, Ofori, Albornoz - Lind, Onugkha, Emmanouilidis

Silkeborg IF (4-3-3): Larsen - Sonne, Østrøm, Rieper, Musonda - Mattsson, Brink, Thordason - McCowatt, Lind, Klynge

Dom:
Som nævnt ovenfor spiller Vejle lutter tætte kampe på trods af deres placering under nedrykningsstregen.

Søndag eftermiddag dufter det igen af en tæt affære, når Silkeborg gæster Vejle Stadion. Gæsterne er uden sejr i de seneste seks ligakampe, hvor det i øvrigt blot er blevet til tre scoringer.

Vejles sejrsproblemer fortsætter, men for fjerde gange i streg får de hevet et enkelt point i land. 1-1.