Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: Viborg FF - Vejle Boldklub

Tipsbladet er her klar med optakten til mandagens Superliga-kamp mellem Viborg FF og Vejle Boldklub.

Kampfakta: 
Kampstart: Mandag klokken 19.00
Spillested: Energi Viborg Arena
Dommer: Jakob Kehlet
På TV: TV3 Sport og Viaplay
Hashtag: #vffvb #sldk

Holdnyt:
Viborg FF
Viborg-spillerne kastede sig i græsset af ren skuffelse, da slutfløjtet lød i mandagens hjemmekamp mod Hvidovre. Klubben fra domkirkebyen formåede ikke at komme på tavlen mod oprykkerne fra Hvidovre, og dermed måtte Viborg nøjes med et meget utilfredsstillende 0-0-resultat. 

Viborg har generelt ikke imponeret på hjemmebane i denne sæson, idet man mod Lyngby kom bagud med 2-0, inden man fik kæmpet sig tilbage på 2-2 

Derudover er det blevet til et 4-1-nederlag til FC Nordsjælland og en 2-1-sejr ude mod OB, så Viborg står med fem point efter de første fire spillerunder. 

Viborg var uden Nicolas Bürgy og anfører Jeppe Grønning mod Hvidovre, og det er uvist, om de to profiler bliver klar til Vejle-kampen. 

Vejle Boldklub
Oprykkerne fra Nørreskoven ligger efter fire spillerunder på sidstepladsen i Superligaen, hvor man er det eneste mandskab, der endnu ikke har hentet point. 

Vejle har dog også haft et meget vanskeligt startprogram, hvor man har mødt AGF, FC København, Silkeborg og FC Midtjylland, så man kan ikke sige, at Ivan Prelec' mandskab har skuffet. 

Det siger dog sig selv, at der snart skal point på kontoen for Vejle, og det bør bestemt være muligt mod Viborg, der i denne sæson har spillet markant under niveauet, man viste i sidste sæson. 

Karantæner: 
Viborg FF: Ingen
Vejle Boldklub: Ingen

Bud på startopstillinger:
Viborg (4-3-3): Lucas Lund - Anton Gaaei, Zan Zalatel, Daniel Anyembe, Oliver Bundgaard - Jakob Bonde, Mads Søndergaard, Magnus Westergaard - Serginho, Anosike Ementa, Ibrahim Said

Vejle (3-4-3): Nathan Trott - Stefan Velkov, Raul Albentosa, Oliver Provstgaard - Ebenezer Ofori, Gilli Rolantsson, Miiko Alhornoz, Hamza Barry - Musa Juwara, Jasin Assenhoun, German Onugkha

Dom:
Viborg har brug for mere skarphed fra Anosike Ementa, der brændte et hav af chancer mod Hvidovre, og generelt har Jacob Friis' mandskab ikke overbevist i denne sæson. Vejle er desperate efter at få point på kontoen, så buddet herfra lyder på en pointdeling i Viborg. 1-1. 

Tidligere indbyrdes opgør, form og tabel: