Ordknap Nicolai Vallys dybt frustreret

Nicolai Vallys havde svært ved at finde de rigtige ord efter nederlaget til FC København søndag.

Tipsbladet på Brøndby Stadion.

Et stort knald lød, da Nicolai Vallys som den første forlod mixed zone efter nederlaget til FC København.

Brøndby-stjernen havde netop sat ord på begivenhederne, da han knaldede håndfladen mod den glasfacade, der afskærmer pressen og spillertunnellen.

Skuffelsen sad ude på tøjet af Nicolai Vallys, der heller ikke havde meget at sige om nederlaget på 2-3 til ærkerivalerne efter to sene scoringer af Roony Bardghji.

- Det er rimelig tydeligt, at vi laver nogle opspilsfejl, som de straffer. Det synes jeg er rimelig tydeligt på to af målene. Det må vi ikke gøre, lød det kortfattet til Tipsbladet og den øvrige fremmødte presse.

Skuffelsen lyste ud af Nicolai Vallys, og det var tæt på svar nok på næste spørgsmål.

- Jeg tror, I kan se det på mig, hvordan stemningen er dernede.

Viktor Claesson, Orri Oskarsson blev indskiftet fra anden halvlegs start, og gjorde en afgørende forskel. Det samme gjorde Roony Bardghji, der blev sendt i aktion med ti minutter igen, og scorede to gange.

Med andre ord kan man argumentere for, at bredden spillede en rolle i, at FC København løb med sejren. Men den diskussion ville Nicolai Vallys ikke gå ind i.

- Det ved jeg ikke. Det må I analysere på. Det kan jeg ikke forholde mig til.

Brøndby-topscoreren kunne trods skuffelsen godt se nogle positive tendenser, selvom det ikke var dem, der fyldte umiddelbart efter slutfløjt.

- Jeg synes, at vi spiller en sindssyg god første halvleg. Det eneste jeg er ærgerlig over, er, at vi ikke er foran med mere end en. Vi har mange store chancer, men jeg kan godt se noget meget positivt i første halvleg. Det spor skal vi fortsætte ned ad, for så kan det blive rigtig sjovt.

Brøndby IF kunne med en sejr været gået forbi FC København på førstepladsen. Nu må de i stedet se dem glide længere væk med et forspring på fire point.