• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Overdænget med øl af rivalen: Vil finde synderne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben Vejle Boldklub kom tirsdag aften videre i Sydbank Pokalen, men det var ikke uden dramatik.

Af Kenneth Jensen

De har haft det svært i denne sæson, så det er med at tage de små sejre og bygge videre på dem.

Og det gjorde Vejle Boldklub, da man tirsdag aften formåede at slå ærkerivalerne AC Horsens ud af Sydbank Pokalen. Godt nok skulle man helt frem til sidste minut, før man fik udlignet til 1-1, men i den forlængede spilletid var vejlenserne klart bedst, og VB fulgte dermed op på fredages sejr på 2-0 over FC Nordsjælland.

Der var dog masser af drama tirsdag aften, og Allan Sousa oplevede også at blive overdænget med øl fra Horsens-tribuneafsnit, da han i den forlængede spilletid skulle sparke et hjørnespark. Rivalerne er ikke stolte over sitautionen og vil finde de skyldige.

- Vi har heldigvis masser af videoovervågning af tribunen, så vi vil prøve at finde frem til synderne, siger AC Horsens' direktør, Kristian Nielsen, til Horsens Folkeblad.

AC Horsens kan formentlig også se frem til et efterspil, da kampens dommer, Jørgen Daugbjerg Burchardt, kortvarigt afbrød opgøret, så det over højtalerne kunne meddeles, at man ikke skulle kaste med ting.

Det er ventet, at Fodboldens Disciplinærinstans tager sagen op, og så kan det ende med en bødestraf til AC Horsens, der altså også må sige farvel til Sydbank Pokalen for denne gang.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020