Video : Tipsbladet
Superliga

Nyt job i Brøndby: Det var ikke min intention

Den tidligere Superliga-spiller Jesper Christiansen er ny U19-cheftræner i Brøndby, og han havde ikke regnet med at lande jobbet, siger Christiansen til Tipsbladet.

Jesper Christiansen kan se frem til et et nyt job efter sommerferien.

Han er nemlig blevet forfremmet fra U19-assistent til U19-cheftræner i Brøndby IF.

Jeg havde ikke nogen intention om at skifte job nu.

Jesper Christiansen
Ny U19-cheftræner i Brøndby

Tipsbladet har talt med den tidligere Superliga-spiller om den nye udfordring i klubben.

- Jeg var en lille smule overrasket, fordi jeg ikke har været der længere tid, end jeg har. Jeg var overrasket, men også utrolig glad og stolt. Det er jo klubben, der har besluttet, at jeg er klar, og det føler jeg også selv, at jeg er, så jeg ryster ikke på hånden, siger Jesper Christiansen til Tipsbladet.

Den tidligere OB- og Randers-spiller nyder at være en del af Brøndby, og han sætter stor pris på fællesskabet.

- Jeg har været i Brøndby i et år, og jeg har fundet ud af, hvor fantastisk et sted det er at være. Jeg er bare grundlæggende glad for, at jeg kan fortsætte i Brøndby Masterclass. På det personlige plan er det en fantastisk spændende udfordring, og jeg glæder mig helt vildt til at blive cheftræner på U19-holdet efter sommerferien.

- Det, som der er tiltrækkende ved at være i Brøndby, er, at samarbejdet og fællesskabet er i højsædet.

- Projektet i Masterclass er noget, som vi gør i fællesskab, så det handler ikke så meget om mig. At jeg kan få lov til at stå i spidsen for U19-holdet, er jeg selvfølgelig glad og stolt over. Det handler primært om spillerne.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Brøndby IF

Stopfyldt med talenter
Christiansen håber, at han kommer til at blive i Brøndby i mange år endnu. Han har lige nu underskrevet toårig aftale som U19-cheftræner.

- Jeg kan virkelig se mig selv i klubben, og det gør, at jeg er glad for det. Jeg havde ikke nogen intention om at skifte job nu, men jeg er utrolig stolt over, at jeg er klar til at bidrage og bære det videre.

At 44-årige Christiansen har et indgående kendskab til U19-truppen, kan vise sig at være en kæmpe fordel.

- Det, som driver mig, er unge mennesker. De årgange lige før man bliver voksen, er fantastiske, så det driver mig. Nu har jeg været omkring mange af spillerne i et års tid, så jeg kender mange af spillerne, så jeg har et godt bud på, hvordan vi skal få dem derhen, hvor de skal hen, så det er en fordel, siger Jesper Christiansen til Tipsbladet og tilføjer.

- U19-truppen er stopfyldt med unge mennesker, der har potentiale til at ramme den øverste hylde, og dem er der mange af, principielt dem alle.

Den tidligere Superliga-spiller har tidligere været en del af SfB-Oure FA, hvor han var U19-cheftræner.

Han overtager for Menno van Dam,  der er ny cheftræner i AaB.