Video : Tipsbladet
Superliga

Overtalt af Lössl: Jeg vil slutte karrieren i FCM

Erik Sviatchenko håber at vende hjem til FC Midtjylland og slutte sin aktive karriere.

I disse dage er Jonas Lössl på besøg hos sin gode ven og tidligere holdkammerat, Erik Sviatchenko, i Houston. 

Men det virker ikke til, at det kun for at drikke kaffe og se på store skyskrabere, at FC Midtjylland-keeperen er rejst over Atlanten for at besøge sin gode kammerat, da der meget vel kunne lægge et skjult ærinde bag besøget.

- Jonas Lössl er i øjeblikket i Houston for at besøge mig. Han udtalte sig, at han gerne vil tage medalje med over Atlanten og vise mig, at han havde vundet noget i sin karriere. Det er fedt at se, at FC Midtjylland er tilbage på tronen. 

Har han også forsøgt at overtale dig om at vende retur til FC Midtjylland?

- Haha. Ja, det har han. Vi snakker også om det, og jeg bliver helt nostalgisk af at tænke på tiden i FC Midtjylland, men lige nu er jeg også i noget rigtig spændende, som jeg trives i, og jeg føler, at jeg har lagt på og er blevet en bedre fodboldspiller her. 

Der skal dog to til en tango, hvis Erik Sviatchenkos ønske om at vende hjem til FC Midtjylland skal blive virkelighed, og derfor gør den tidligere FCM-anfører da også sit for at gøre opmærksom på sig selv, da han håber at der en dag kan være plads til ham hos "Ulvene fra Heden".

- Jeg gør mig da til for, at jeg en dag kan vende hjem, og der er det selvfølgelig FC Midtjylland, jeg håber, at jeg kan vende retur til. Jeg håber på, at de kan finde plads. Det er min store drøm, og hvis jeg kunne tegne min karriere, så er det der, jeg vender tilbage og slutter min karriere med stor succes. 

Erik Sviatchenko gør sig i øjeblikket til i MLS for Houston Dynamo, hvor han har været at finde siden marts sidste år. Her er det indtil videre blevet til 47 kampe med et enkelt mål til følge for den 32-årige forsvarsspiller. 

Noget flere kampe er det dog blevet til i FC Midtjylland, hvor den tidligere klubanfører står noteret for 319 kampe, og står det til hovedpersonen selv, har han altså ikke spillet sin sidste kamp for på MCH Arena.