Video : Tipsbladet
Superliga

På vej retur til DK: OB-lejesvend forventer exit

Den udlejede OB-spiller fortsætter efter alt at dømme ikke i den italienske klub, han har tilbragt foråret hos.

Han har været udlejet fra OB til Ascoli i foråret, men denne sommer vender den finske forsvarsspiller Sauli Väisänen med al sandsynlighed tilbage til Ådalen. 

Sauli Väisänens lejeophold i Ascoli udløber denne sommer, og aftalen indeholder ikke nogen købsoption. Desuden er Ascoli rykket ned fra Serie B til Serie C, og forsvarsspilleren forestiller sig ikke, at han skal med den italienske klub ned.

- Jeg kan ikke se mig selv vende tilbage til Ascoli, men livet har lært mig, at man aldrig skal lukke nogle døre fuldstændig, siger Sauli Väisänen til Tipsbladet. 

Så er spørgsmålet, hvad der skal ske med Väisänen på Fyn.

I efteråret fik han stort set ikke spilletid i OB, og med fynboernes mulige Superliga-nedrykning in mente er det ikke utænkeligt, at flere spillere vil søge væk. For nylig erklærede Väisänen også til Tipsbladet, at det ville være skuffende at spille NordicBet Liga.   

- Jeg hepper selvfølgelig rigtig meget på OB, for det vil være en skuffelse for mig at skulle spille i Danmarks næstbedste række. Helt ærligt, så føler jeg ikke, at det er der, jeg bør være på dette stadie af min karriere, men hvis det er sådan, det ender, må jeg forholde mig til det, fortalte Sauli Vaisanen.

Sauli Väisänen, 29 år, har kontrakt med OB til sommeren 2026.