Video : Tipsbladet
Superliga

Patrick Olsen ser større potentiale i AGF end i AaB

Patrick Olsen sætter flere ord på sit skifte fra AaB til AGF.

En regulær transferbombe sprang onsdag morgen, hvor AGF kunne oplyse, at man havde købt Patrick Olsen i AaB. Midtbanespilleren har fået en femårig aftale, og skiftet giver god mening, hvis man spørger hovedpersonen selv. Til stiften.dk fortæller Olsen nemlig, at han ser større potentiale i den århusianske klub.

Heller ikke det faktum, at AaB formåede at besejre David Nielsens mandskab tre gange i løbet af sæson, kan ændre på Olsens holdning.

Læs også:Superliga-rettighedshaver har fundet Joachim Boldsens afløser

I Superliga-tabellen sluttede AGF da også ti point foran AaB, og med et nyt stadion på vej sker der samtidig flere interessante ting uden for banen på Ceres Park. Så Olsen er overbevist om, at han opnå større ting i AGF.

- Ja, selvfølgelig. Ellers havde jeg ikke skiftet. Jeg tror på, at AGF er det rigtige step i min karriere, og måden holdet spiller på passer mig også rigtig godt. Jeg har haft en god snak med David Nielsen omkring det hele, og jeg føler mig sikker på, at han kan være med til at gøre mig til en endnu bedre fodboldspiller, fortæller han til stiften.dk.

Læs også:AaB tabte testkamp trods frisparkskasse af Tim Prica

Det er mindre end end måned siden, at Patrick Olsen forlængede sin kontrakt med AaB indtil sommeren 2023.

Han kom til fra FC Helsingør sidste sommer og spillede 40 kampe i sin debutsæson for nordjyderne. Undervejs blev det til ni scoringer og seks oplæg.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:AaB bruger eget datasystem til at finde nye spillere

Læs også:Rade Prica besøgte AaB før søns skifte: Vi har haft mange snakke