Video : Tipsbladet
Superliga

"PC" langer ud efter Fabrizio Romano

Fabrizio Romanos tweet om, at Roony Bardghji er bænket, fordi han ikke vil forlænge, får kritik af Peter Christiansen.

FC København har allerede afvist, at Roony Bardghji sidder på bænken, fordi han ikke ønsker at forlænge sin aftale.

Og fredag aften før opgøret mod FC Midtjylland afviser også Peter Christiansen, sportsdirektør i FCK, at historien har noget på sig.

Det var Fabrizio Romano, der pludseligt fortalte, at svenske Bardghji var bænket på grund af manglende enighed om den aftale, der løber frem til udgangen af 2025.

"PC" fortæller til Viaplay, at han undrer sig over Fabrizio Romano.

- Jeg ved ikke, hvad det er for en person, der kan gå ud med sådanne nyheder. Han har ikke forholdt os det, og jeg ved ikke, hvor han har det fra. Han har skabt sig et flot image, han har mange følgere og en stor forretning. Men det kunne I jo måske prøve at dykke ned i og se, hvordan det foregår. Han er jo åbentlyst smartere end I andre til at drive sig selv frem, siger han til Viaplay og forklarer:

- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forholde mig til det. Jeg kan se, at det er hans virke - det er sådan, han arbejder. Han har mange følgere og er interessant, og så tager I historien op på bagkant af det. Det er virkeligheden i 2024.

Tipsbladet var i kontakt med FC København på baggrund af Romanos tweet i onsdags. Her var meldingen også klar:

- Det har intet på sig. Holdet bliver som altid ene og alene udtaget ud fra sportslige hensyn i FC København, skrev FCK til Tipsbladet.

18-årige Roony Bardghji starter på bænken igen fredag aften, når man møder FC Midtjylland.