Video : Tipsbladet
Superliga

PC's krav: Vil se strømlinede FCK-præstationer

Peter Christiansen ved godt, hvad det kræver, hvis FCK skal kunne tage det tredje mesterskab på stribe.

FC København har fået en svær start på mesterskabsspillet med nederlag til både Brøndby og FC Nordsjælland i de første kampe. Det betyder, at et nederlag til FCM vil sende dem ni point bag midtjyderne.

For FCK-sportsdirektør Peter Christiansen står det klart, hvad der skal til for dem, hvis de skal på sporet igen. Det fortæller han i et interview med Viaplay.

- Det er, som det er. I FC København spiller man for at ligge nummer ét. Den her gruppe har set så meget akummuleret succes i de sidste to og et halvt år, og så er det op til dem selv nu, om det skal blive et tredje i rap, siger han og fortsætter:

- Det kræver - og det synes jeg, at vi skal og kan forvente - præstationer, der er mere strømlinede end dem, vi har set i de to første opgør her i mesterskabsslutspillet. Kan vi finde tilbage til det, som denne gruppe kan og vil lave af store præstationer, så er mulighederne der også, lyder det fra FCK-sportsdirektøren.

Endvidere håber han på, at de i søndagens kamp mod FCM vil se en af de koncentrerede indsatser, som kan sætte dem i gang.

- Det er det jeg forventer, og det er også det, som spillerne forventer af dem selv, fortæller Christiansen.

'PC' peger desuden på, at de lige nu har en fjerdedel tilbage af turneringen til at rette op på det, som de har tabt, og et nederlag søndag vil ikke gøre det nemt for dem at tage mesterskabet, erkender han.

- Det er jo ikke umuligt, men det vil være umådeligt svært. Sådan er det jo. Men vi ser også et mesterskabsslutspil, hvor der ryger nogle point hist og pist, og vi har selv lavet nul efter de første to kampe, så der er hold derude, som også kan tage point fra dem, som ligger i toppen nu, fastslår Peter Christiansen.

Hele interviewet kan ses øverst i artiklen.