Video : Tipsbladet
Superliga

Peger på FCK'er som bedste køb: En nobrainer!

Viaplay-ekspert Jesper Thygesen mener, at FC Københavns indkøb af Magnus Mattsson er det bedste, som blev lavet i januar.

Der blev hentet en del forskelligt til Superligaen i januartransfervinduet, og flere klubber oprustede i bestræbelserne på at slutte sæsonen af bedst muligt. 

Hvilke handler har så været bedst? Det er som sådan relativt svært at vurdere her snart tre runder inde i forårssæsonen, men det er ikke desto mindre et tema i Viaplay-programmet 'Transfer'. 

Her skal ekspert Jesper Thygesen pege på vinterens tre bedste handler, og når det kommer til førstepladsen er han på ingen måde i tvivl. Det er Magnus Mattsson efter hans flotte start, som har budt på mål mod Manchester City og Silkeborg IF.

- Det er en nobrainer! Han kommer ind og scorer i Champions League og på sin gamle hjemmebane i Silkeborg og laver lækre afleveringer. Jeg kan godt se, at han har haft et par boldtab, men hvor er det vildt, at han kan gå ind på den hylde og score afgørende mål og bidrage fra dag et, lyder det imponeret fra Thygesen.

Helt så imponeret er medekspert Kenneth Emil Petersen ikke. Han har end ikke Mattsson på sin top tre, men det er ikke fordi, at han har været skuffet over Mattsson. Han har bare set en del fejl, og så hjælper det høje prisniveau heller ikke.

- Jeg har bare set så mange fejlafleveringer, hvor jeg tænker, at vi skal have noget mere fra den otterposition. Jeg er med på, at det er nogle flotte mål, gode løb og så videre, og jeg står ikke og taler Mattsson ned. Jeg har store forventninger til ham! Men jeg synes måske, at det har været alle de fejlafleveringer, som har siddet lidt for meget i mig til, at jeg ville have ham ind på toplisten, siger han og fortsætter:

- Det er ikke sådan, at jeg kan stå her og sige, at Mattsson har været dårlig. Han har taget nogle gode løb ind i feltet og så videre. Han kommer til at blive et kæmpe aktiv for FC København.

Se hele snakken og hvem Jesper Thygesen har som nummer to og tre på sin liste over de bedste januarindkøb i afspilleren over artiklen.