Video : Tipsbladet
Superliga

Peter Sørensen amok: Kujonagtigt og elendigt!

Peter Sørensen var mildest talt ikke tilfreds med FC Midtjyllands Charles i en bestemt situation mod FC Nordsjælland.

Charles gør nok klogest i ikke at lytte til nedtakten af FC Midtjyllands kamp mod FC Nordsjælland.

Her var Viaplay-eskpert Peter Sørensen nemlig rødglødende på den brasilianske midtbanemand, efter en forseelse i forbindelse med et hjørnespark, der kunne have ledt til et begået straffespark. 

- Det springende punkt er jo, at bolden formentligt ikke er sat i spil. Det er lige før, at jeg vil sige, alene for den tåbelighed, som Charles begår her, burde der være blevet dømt straffespark.

- Hvordan i al verden kan han finde på at dække op på denne her kujonagtige måde, der ville give et straffespark ti ud af ti gange, hvis bolden er i spil? Og det er ikke hans skyld, at den ikke er sat i spil. Der skulle ikke have været straffespark, for den var sandsynligvis ikke sat i spil, og derfor kan den ikke dømmes. Men elendigt forsvarsspil, det var det. 

Situationen skete på et tidspunkt, hvor FC Midtjylland netop havde scoret to mål og var på vej til at fuldende et flot comeback fra 3-0 til 3-3, og det var da også mere held end forstand, at FC Nordsjælland ikke fik chancen for at ødelægge det håb fra 11-meter-pletten er altså vurderingen fra Peter Sørensen.

FC Midtjylland fuldførte dog alligevel comebacket fra 3-0 til 3-3, men i sidste ende var det altså uforløst for "Ulvene fra Heden", der nu er afhængige af at Brøndby smider point hjemme mod AGF, mens de selv skal slå Silkeborg på MCH Arena, hvis drømmen om et dansk mesterskab skal realiseres.

Du kan se episoden øverst i denne artikel.