• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Peter Sørensen om SIF: Ikke kummerligt, men...

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

TV3 Sport-eksperten Peter Sørensen dumper Silkeborgs transfervindue.

Af Ole Hoffskov

Der var kun én klub i Superligaen, som ikke hentede en eneste ny spiller i januars transfervindue.

Silkeborg IF.

De rødblusede fra Søhøjlandet sagde farvel til sidste sæsons Superliga-topscorer Nicklas Helenius samt ungersvendene Jeppe Grøn og Marcus Baggesen, og de blev altså ikke afløst udefra. 

Et godt transfervindue defineres naturligvis ikke af, hvor mange spillere man har købt, men Peter Sørensen, der er ekspert på TV3 Sport, har svært ved at godkende Silkeborgs januar. 

- Silkeborg har haft et.... jeg vil ikke sige kummerligt vindue, men med et minus foran. Deres topscorer er ude, og ingen er kommet ind, siger den tidligere SIF-træner og tilføjer:

- Jeg er måske også lidt farvet. Jeg er jo glad for Silkeborg, for jeg har jo været der i flere omgange i mange år, men det ærgrer mig, at Silkeborg, der har været dygtige i lang tid og har fået skabt sig en god forretning, ikke bruger nogle af de penge. 

- Jeg synes ikke, de har fået ordentlige afløsere ind på højre back. Oliver Sonne er en dygtig offensiv spiller, men har kostet mange mål, de har ikke fundet den rigtige venstre stopper, og nu her senest er Helenius taget til en bundklub, uden at de tager andre spillere ind. De har dygtige reserver, men jeg tror ikke, de er dygtige nok til, at Silkeborg bare lige kan sikre sig en plads i top seks. 

Du kan høre hele analysen i videoen i toppen af artiklen.