Video : Tipsbladet
Superliga

Pilen peger mod AGF-retur - danske klubber spøger

NAC Breda kommer ikke til at udnytte klubbens købsoption på Sigurd Haugen, og dermed står nordmanden til at vende retur til AGF. Det kan dog blive for en kort bemærkning, for flere klubber lurer på den 26-årige angriber.

Sigurd Haugen vender med al sandsynlighed snart tilbage til AGF - men det kan være for en kort bemærkning.

Den 26-årige nordmand er i denne sæson udlejet fra AGF til den hollandske traditionsklub NAC Breda, der spiller i den næstbedste række i tulipanlandet, og lejeaftalen indeholder en købsoption.

Den har NAC Breda ifølge Tipsbladets oplysninger ikke tænkt sig at gøre brug af, og derfor returnerer angriberen som udgangspunkt til AGF, når sæsonen er færdigspillet.

Sigurd Haugen har ikke imponeret voldsomt i denne sæson og er ikke noteret for en eneste scoring i 2024. Samtidig misser NAC Breda oprykning til Æresdivisionen, og det betyder, at klubben slet ikke har råd til at købe Haugen af AGF.

Det er der heldigvis andre, der har. 

Tipsbladet erfarer, at flere klubber viser interesse for nordmanden - herunder Superliga-klubber. Foreløbig er der dog ikke noget konkret på bordet, og derfor trækker det op til, at Haugen i første omgang skal retur til Fredensvang, før han eventuelt rykker videre til en ny klub. 

I AGF er udsigterne til spilletid umiddelbart ikke blevet ret meget bedre for Sigurd Haugen, der stod i skyggen af Patrick Mortensen og formentlig også vil gøre det i den kommende sæson. 

Sigurd Haugen har kontrakt med AGF frem til sommeren 2027. Han er noteret for seks scoringer i 34 kampe for århusianerne.