Video : Tipsbladet
Superliga

Pludseligt tilbage: Jacob Neestrup roser angriber

Jacob Neestrup var glad for den præstation, Jordan Larsson leverede i Farum søndag eftermiddag. Selv er svenskeren mere kritisk.

FARUM (Tipsbladet): Til søndagens opgør mod FC Nordsjælland hev FC Københavns cheftræner, Jacob Neestrup, en kanin op af hatten.

Jordan Larsson startede således inde for første gang siden oktober og fik dermed spilletid for første gang, siden han i starten af marts blev indskiftet og udskiftet i en kamp mod FC Midtjylland. 

Og selvom det endte med et nederlag til FC København, var Jacob Neestrup fint tilfreds med, hvad han så fra den svenske angriber. Det siger han til Tipsbladet og den fremmødte presse efter kampen.  

- Jeg synes, Jordan leverede godt. Jeg sagde til ham i pausen, at han skulle fortsætte, for han var involveret i meget. Han kom ind fra kold i forhold til startpladser, og jeg havde virkelig undet ham at score på en af de to eller tre muligheder, han havde i de første 15 minutter.

- Det gjorde han ikke, men jeg synes, han leverede en god præstation, når man tager hans præmis i betragtning, siger FCK-træneren.

Selv er Jordan Larsson mere kritisk over for sin præstation.

- Det er ikke godt nok. Jeg bliver nødt til at score. Så kan man sige okay, jeg har ikke spillet så mange, men jeg vil ikke bruge det som en undskyldning. Jeg bliver nødt til at gøre det bedre, ligesom vi som hold skal gøre det bedre, siger svenskeren i mixed zone.

- Selvfølgelig er det svært
Jordan Larsson blev også spurgt ind til, hvordan det har været at være langt fra spilletid i det seneste stykke tid.

- Der er ikke så meget at sige. Træneren vælger spillerne. Det eneste, jeg kan gøre, er at fokusere på at træne, være en god holdkammerat og bidrage med god stemning. Det synes jeg, at jeg har gjort, og jeg tror også, at det er derfor, jeg startede inde i dag. Selvfølgelig er det svært, men sådan er fodbold, og vi har et godt hold med mange gode spillere, svarer han.

Især vakte det opsigt, at han i to kampe var helt ude af kamptruppen, men han ville ikke løfte sløret for, hvilke forklaringer han har fået - hvis han da overhovedet har fået nogen.

- Forklaring og forklaring, jeg ved det ikke. Men du må spørge “Nees" om, hvorfor jeg ikke har spillet. Hvad han siger til mig, holder jeg for mig selv, siger han.

Jordan Larsson, 26 år, har scoret fem mål i 31 kampe i denne sæson.