• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Pokalfinale flytter Superliga-brag til mandag aften

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Opgøret mellem Brøndby IF og FC Midtjylland i næstsidste runde af Superligaen rykkes fra 19. maj til 20. maj på grund af pokalfinalen.

Af Ole Hoffskov

I sidste sæson kæmpede Brøndby IF og FC Midtjylland en hård kamp om det danske mesterskab, og også i denne sæson skal de to klubber fordele en titel imellem sig. Denne gang pokaltitlen.

Onsdag besejrede FC Midtjylland OB med 4-0 i pokalsemifinalen, og torsdag fulgte Brøndby trop og bookede de sidste billetter til finalen med en 1-0-sejr over AaB. Dermed står de to klubber på hver sin halvdel i pokalfinalen i Telia Parken den 17. maj.

To dage senere - søndag den 19. maj - er de to klubber igen programsat til at møde hinanden, når Brøndby Stadion danner rammen om opgøret mellem mestrene og vicemestrene i næstsidste runde af Superligaen. Umiddelbart falder den kamp noget uheldigt med tanke på fredagens finale i nationalarenaen.

Og det bliver der da også taget hensyn til.

- Den kamp flytter vi til om mandagen, så Brøndby og FC Midtjylland møder hinanden den 20. maj i stedet. Det kan jeg godt bekræfte allerede nu. Det har hele tiden været planen, hvis et eller begge hold kom i finalen, så det får vi rykket rundt på i kalenderen, siger Peter Ebbesen, der er turneringschef i Divisionsforeningen, til tipsbladet.dk.

FC Midtjylland er lige nu 22 point foran Brøndby IF i Superligaen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.