• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Politi mistænker FCK-fans står bag stadion-hærværk

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Brøndby Stadion blev natten til lørdag udsat for hærværk, og politiet har mistanke om, at det er fans af klubbens rivaler, der står bag.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Ikke overraskende mistænker Københavns Vestegns Politi, at det er FCK-fans, der står bag hærværket på Brøndby Stadion natten til lørdag.

TV2 Lorry kunne tidligere i dag fortælle, hvordan glasfacaden på stadion nogle steder var blevet smadret, ligesom der var kastet med blå maling på en hvid væg.

Lørsag eftermiddag skriver B.T., at Københavns Vestegns Politi mistænker, at det er FCK-fans, der står bag, men oplyser samtidig, at man ikke har nogen konkret mistanke til enkelte personer, ligesom der ikke er foretaget anholdelser.

- Det er dog nærliggende at tro, at det er nogen i miljøet omkring FCK's fans, som står bag. Vi ser typisk, at fansene render og generer hinanden op til de her derby-kampe, siger vagtchef, Jens Møller, til B.T.

Vagtchefen fortæller samtidig, at det var en vagt, der alarmerede politiet, da han så en flok, der lignede FCK-fans fyre fyrværkeri af og efterfølgende kører derfra i flere biler.

Efterfølgende kunne han så ved selvsyn besigtige skaderne.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus