Superliga

Poulsen vil levere topkamp mod FCK

FC Midtjyllands midtbanespiller Jakob Poulsen har høje forventninger til sig selv før forårssæsonen.

27-årige Jakob Poulsen starter på søndag sandsynligvis inde i kampen mod FC København, der bliver Poulsens første alvorlige i FCM-trøjen oven på et efterår, hvor han først til sidst gjorde et par indhop oven på sin operation i august.

Hjemmekampen er en af FCM's vigtigste i foråret, da holdet har brugt vintermånederne til at øve sig i at spille bolden mere langs jorden, hvilket bliver en udfordring mod Danmarks pt suverænt stærkeste klubhold.

For Jakob Poulsen er det første kamp siden februar sidste år, hvor der ikke er en plagsom sene i venstre fod, der hæmmer bevægelserne, og det får midtbanedynamoen til at stille høje krav til sig selv.

- Jeg forventer, at jeg leverer det, jeg kunne før skaden. For mig selv har jeg ingen restriktioner. Jeg siger ikke til mig selv: 'Ah, men det er også fordi det ikke er så længe siden, du vendte tilbage.' Sådan er det overhovedet ikke. Jeg er skuffet, hvis det ikke fungerer, som det plejer. Sådan er jeg, det kan jeg ikke lave om på, siger Jakob Poulsen til Tipsbladet.

Du kan læse mere om Jakob Poulsen og få en massiv dækning af Superliga-forårspremieren i Tipsbladet Indsigt, der er på gaden nu. Du kan spare turen til din bladforhandler ved at købe bladet online i Tipsbladets E-avis, som du finder ved at klikke her.