• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Presser sig på: FCM forlænger med midtbanetalent

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland har forlænget aftalen med midtbanespiller.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben FC Midtjylland forlænger aftalen med midtbanespiller Oliver Sørensen.

Sørensen har længe været regnet som et stort talent, og nu har fynboen også slået sit navn fast på førsteholdet, hvor han efterhånden får godt med spilletid.

I denne sæson har han spillet 26 kampe, og klubben fra Ikast og Herning har givet ham en aftale, der løber frem til udgangen af 2027. Den oprindelige løb frem til sommeren 2025.

- Jeg er stolt over at skulle være her i endnu længere tid. Jeg har været gennem hele systemet, så det er dejligt at blive vist den her tillid.

- Klubben er blevet lidt af en familie for mig. Samtidig synes jeg, at jeg passer godt i den måde, vi ønsker at spille på. Jeg er en powerspiller, som elsker gå til den, siger Oliver Sørensen i pressemeddelelsen.

FCM's assisterende sportschef Kristian Bach Bak forklarer:

- Han har haft en lang rejse allerede, og selvom han har været en af vores absolut største talenter hele vejen op gennem akademiet, har det krævet stenhårdt arbejde at komme hertil, siger Kristian Bach Bak og fortsætter:

- Olivers mentalitet gør, at man elsker ham som spiller. Han har en stor stjerne hos alle sine trænere gennem tiden, og han er vellidt iblandt sine holdkammerater. Vi har brug for nogle, som vil arbejde stinkende hårdt, og det er han mand for. Jeg glæder mig til at følge Oliver de næste år.

- Hans lungekapacitet er vel nok den største, vi har i truppen. Han kan løbe solen sort og presse i en hel kamp. Samtidig er hans teknik fin, og han har potentiale til at indtage en lederrolle på banen. Det sidste er noget, han fortsat skal udvikle, så hans evne til at gå forrest bliver endnu tydeligere.

FCM sluttede grundspillet på en skuffende ottendeplads. Klubben starter kvalifikationsspillet med en kamp mod OB på udebane fredag.