Video : Tipsbladet
Superliga

Provstgaard klar til Italien: Siger ikke nej der

Vejle-spilleren Oliver Provstgaard åbner nu lidt op om fremtiden.

Vejle sikrede sig mandag eftermiddag en sæson mere i Superligaen, da de slog Hvidovre med 2-0. Det betyder, at OB ikke længere kan indhente dem, men det betyder dog ikke, at det er sikkert, at VB's Oliver Provstgaard skal spille i den bedste danske række i næste sæson.

I et interview med Viaplay efter sejren kom han ind på, at det kunne være den sidste hjemmekamp for ham i denne omgang.

- Jeg er meget rørt. Jeg elsker fansene, og jeg føler også, at de bakker mig op, selvom det går godt eller skidt. Folk i klubben har været henne ved mig i dag og sagt, at jeg skulle nyde det og sådan noget, fordi man ved aldrig, hvad der kommer til at ske. Lige siden jeg kom ind på stadion i dag, så har jeg nydt hvert et øjeblik, fortæller Provstgaard.

Desuden står det klart for ham, at han føler, at han er klar til at tage videre ud. Men det er ikke hvor som helst, han vil hen.

- På et personligt plan er jeg selv klar til at tage det næste skridt, men det skal være det rigtige skridt, fordi jeg er også bevidst om, at man kan havne i det store udland og ikke få så meget ud af det. Så det handler om at sidde og snakke med nogle, som kender en, og dem som virkelig betyder noget for mig. Så skal vi finde ud af det sammen, lyder det fra VB-forsvareren.

Senest har Bologna, der i næste sæson skal spille Champions League, været meldt interesseret i den blonde midterforsvarer, og selv mener han da også, at italiensk fodbold passer godt til ham.

- Ja, selvfølgelig. Jeg siger ikke nej tak til den mulighed, men jeg ved ikke noget om det, og lige nu har jeg holdt fokus på Vejle Boldklub og de her meget afgørende kampe. Men jeg tænker også, at det er meget oplagt at kigge på, hvad der skal ske nu, forklarer Provstgaard.

I kampen blev Oliver Provstgaard endvidere snydt for et mål, da han headede bolden i mål, men dommeren fløjtede for frispark, inden bolden gik i mål. Derfor kunne VAR ikke trække kendelsen tilbage.

- Jeg forventer stærkt en ramme sodavand eller øl i dagens anledning fra dommeren. Han kom over til mig i pausen og siger, at der nok skulle være dømt mål, men jeg kigger bare på ham og ryster på hovedet. Det kan jeg ikke bruge til så meget, fortæller Vejle-profilen, som fik at vide, at han kunne skubbe ved næste hjørnespark.

Sidste kamp for Vejle i denne sæson er mod Randers, hvor de stadig har mulighed for at tage syvendepladsen og den ekstra chance for at komme i Europa.