• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

PSE-formand: Er en Parken-udvidelse en god idé?

Foto: Getty Images

Det står endnu ikke helt klart, hvad Parken Sport & Entertainment vil med fodboldstadionet, når det handler om en eventuel udvidelse.

Af Oliver Okstrøm

Parken Sport & Entertainment, der er selskabet bag FC København, har meldt ud, at der er planer om at splitte delene af selskabet op, så eksempelvis fodboldklubben bliver sit eget selskab.

Det bliver det med henblik på blandt andet at kunne hente ny kapital ind til særlige områder. Det fortæller Parken-bestyrelsesformand Allan L. Agerholm i et interview med Berlingske.

Et af de områder kan være en udvidelse af stadionet fra de nuværende 38.000 til 50.000, som Københavns Kommune gerne vil have for at kunne tiltrække større internationale kampe til byen. Derudover har DBU planer om at flytte fra deres hovedkontor i Brøndby og ind på nationalstadionet.

Men for FCK's vedkommende tygger man stadig på idéen, forklarer Agerholm.

- Vi skal bruge tiden på at finde ud af, om det er en god idé, at Parken bliver større. Hvis ulemperne overskygger fordelene, har vi et problem. siger Parken-formanden og fortsætter:

- Et stadion med 50.000 pladser vil måske kun være nødvendigt en seks-otte gange om året, og det er det, som gør casen besværlig ud fra et økonomisk perspektiv, lyder det fra Allan L. Agerholm.

Han peger endvidere på, at han endnu er i gang med at tale med blandt andet pensionskasser og fonde, som man kunne forestille sig kunne se sådan en investering som spændende.

Agerholm har desuden også planer om at forbedre maden til FCK's kampe, som han beskriver som 'ganske enkelt for dårlig'.

Endelige har bestyrelsesformanden for selskabet bag FCK været ude med mere om, hvad planerne med Parken er. Læs mere om det her.