Foto: Getty Images
Superliga

Råder Brøndby: Skal bruge en vitaminindsprøjtning

Discovery-ekspert Lars mener, at Brøndby ville have godt at et par forstærkninger i januars transfervindue, hvis de skal spille med om Superliga-guldet.

Guldfeberen må efterhånden begynde at sprede sig på Vestegnen. 

De gul- og blåklædte overvintrer på andenpladsen i Superligaen med to point op til FC Midtjylland på førstepladsen. 

Skal Brøndby kæmpe med om det danske mesterskab, skal sportsdirektør Carsten V. Jensen finde checkhæftet frem i januars transfervindue, vurderer Discovery-ekspert Lars Jacobsen.

- Man skal passe på, hvad man siger, men det er sjældent, at man kan køre en hel sæson uden skader og karantæner, og der har de andre tophold bare bredere trupper. bedste topniveau med de beste elleve er super stærkt, men det vil blive sværere i foråret. Det vil ikke gøre noget med en vitaminindsprøjtning, fortæller han til Discovery. 

Den tidligere FCK-stjerne forudser også, at de andre guldbejlere kommer til at stå stærkt, hvad angår trupbredden. 

- FCK kommer jo ind i en periode, hvor de ikke skal spille europæiske kampe. I FC Midtjylland ligner det, at de nye spillere begynder at præstere nu, så de vil også blive stærkere. Hos FC Nordsjælland er det det samme, fortæller han.

Brøndby starter forårssæsonen med et brag, når de er værter for FC Midtjylland på Brøndby Stadion - tiden må vise, hvor mange nye ansigter der stiller til start for Jepser Søresen.

Du kan høre hele Lars Jacobsens vurdering i videoafspilleren øverst.