Video : Tipsbladet
Superliga

Råflirter med Thomas Delaney

FCK-bossen kommer dog samtidig med en Delaney-advarsel.

Tipsbladet i Portugal

Det lykkedes ikke for FC København at hente Thomas Delaney hjem til dansk fodbold, selv om det uden tvivl var sportsdirektør Peter "PC" Christiansen og nærmest samtlige FC København-fans vådeste drøm.

Delaney valgte at holde fast i sin kæmpe-løn ved at skifte til TSG Hoffenheim på en lejeaftale frem til sommer, og dermed er en mulig genforening mellem FCK og den danske landsholdsspiller som minimum udskudt i et halvt år.

Thomas Delaney var naturligvis et tema, da den skrivende presse fik sig en snak med FC Københavns sportsdirektør i Portugal, hvor FC København i øjeblikket er på træningslejr. 

"PC" lægger da heller ikke skjul på, at han gerne ser en genforening, men samtidig kommer han med en advarsel til Thomas Delaney, der fylder 32 til september.

- Jeg tror gerne, at han vil til Danmark på et tidspunkt.

Til sommer?

- Det kan da godt være. Jeg har sagt det før, og jeg kan godt sige det igen. Når timingen er den rigtige, så gør vi det, men der er også en udløbsdato på det her. Når timingen og muligheden er der, og Thomas stadig er frisk og fit, så vil vi gerne løse det.

- Der er en klub på den ene side, som har spilleren på kontrakt, og så er der en klub, som gerne vil købe ham. Der kommer vi tilbage til, at det skal hænge sammen for alle parter, og det kunne det ikke i det her vindue, forklarer Peter Christiansen.

Thomas Delaney har ellers været rygtet heftigt til FC København siden efteråret efter en vanskelig tid i Sevilla, som til sidst sendte ham til tysk fodbold for resten af sæsonen. 

Da Thomas Delaneys skifte blev officielt, begyndte FC København også at blive rygtet til andre centrale midtbanespillere, hvor norske Odin Thiago Holms navn pludselig sprang frem på transfervinduets sidste dag.

FC København bød angiveligt på ham, men det blev klart afvist. "PC" har da også bekræftet, at man har kig på spilleren. Læs mere om det her.

FCK-bossen er ikke den eneste, som Tipsbladet har talt med i Portugal. I afspilleren over artiklen kan du se et videointerview med talentet Noah Sahsah.