• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Ragnar om FCK: Særligt én fyring gjorde ondt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ragnar Sigurdssons andet ophold i FCK blev ikke en succes, og særligt én af klubbens afskedigelser gjorde ondt på islændingen.

Af Ole Hoffskov

Ragnar Sigurdsson vendte i januar 2020 tilbage til FC København, men det blev kun til et enkelt år i hovedstaden for den populære islænding, før han tog til ukrainsk fodbold. 

Det år udviklede sig til ét af de mest kaotiske i nyere tid i FC København.

Ståle Solbakken blev som bekendt fyret for svigtende resultater, men flere andre røg samme vej i den sæson. Særligt én af fyringerne gjorde ondt på Ragnar Sigurdsson - fyringen af den fysiske træner Anders Storskov, der nu er i Brøndby IF. 

- FC København gennemgik en kæmpe revolution. Kort før Ståle Solbakkens fyring blev den fysiske træner fyret, og han var én af de største grunde til, at jeg ønskede at vende tilbage til FC København - sammen med byen og fansene, forklarer Ragnar Sigurdsson til fotbolti.net og tilføjer om Anders Storskov:

- At han blev fyret var et slag i ansigtet på mig. Hans afløser var meget fin, men han (Anders Storskov, red.) var én af de primære årsager til mit comeback i FCK.

Få måneder efter Anders Storskov røg Ståle Solbakken også på porten, og han blev som bekendt afløst af Jess Thorup. Da Thorup tog over i FCK, så Ragnar Sigurdsson skriften på væggen.

- Jeg kunne med det samme se, at jeg ikke var inde i billedet hos ham, og jeg havde en snak med ham, hvor jeg spurgte, hvordan han så tingene. Han var ligefrem og sagde, at jeg ikke havde en stor chance, og at det ville være bedst for mig og for FCK, hvis jeg fandt en ny klub. Jeg sætter stor pris på hans ærlighed, lyder det fra islændingen.

Ragnar Sigurdsson underskrev tirsdag en kontrakt med sin barndomsklub Fylkir, og han er dermed vendt retur til Island efter 15 år i udlandet. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020