• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers afviser Brøndbys Saba-bud: Beløbet er ikke interessant

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Randers FC's sportsdirektør bekræfter, at Brøndby IF har budt på Saba Lobjanidze, men han kalder samtidig beløbet uinteressant. Han vil dog ikke ud med, hvad der så kan være interessant.

Af Anders Dehn

Det er kommet på mode at skifte fra én dansk klub til en anden. FC København har på egen hånd hentet snart et halvt hold af spillere i andre Superliga-klubber, og Randers FC hentede eksempelvis Vito Hammershøy-Mistrati i Hobro IK.

Det kan dog være, at kronjyderne selv må smage deres egen transfermedicin. I hvert fald har Brøndby IF ifølgt BT budt cirka 4,5 millioner kroner på Saba Lobjanidze, der i øvrigt selv taler varmt om at fortsætte i Danmark.

Læs også: Agent: Brøndby har budt på Saba Lobjanidze

Nu bekræfter sportsdirektør Søren Pedersen over for Randers Amtsavis, at Brøndby har afgivet et bud på georgieren. Randers har dog også allerede sagt "tak, men nej tak".

- Brøndby har ikke budt et beløb, som vi synes er interessant. Derfor har vi afvist det, så i øjeblikket ligger den der, siger Pedersen til avisen og afviser at fortælle, hvad der så vil være interessant.

Læs også: Randers-profil er varm på tanken om ny dansk arbejdsgiver

Ifølge BT forlanger Randers én million euro, altså godt og vel 7,5 millioner kroner. Søren Pedersen nøjes dog med at sige, at det også handler om at få en videresalgsklausul med i aftalen.

24-årige Saba Lobjanidze har spillet to sæsoner i Randers, men er som nævnt frisk på at blive i Danmark, hvis han skifter klub.

- Jeg kan godt forestille mig at spille i en anden dansk klub. Det ville være fint for mig at blive i Danmark, for ligaen passer fint til mig, sagde han efter gårsdagens kamp mod SønderjyskE.

- Der er en del interesse for mig fra andre klubber, men lige nu er jeg i Randers, og derfor vil jeg ikke tænke så meget på det.

Næste chance for at tænke på det, det hele handler om, Superliga-kampene, er på søndag. Og det gælder, uanset om Lobjanidze skifter til Brøndby eller ej, for Randers møder netop de blågule i den kommende runde.

Superliga

Mere Superliga

Fokus