Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-boss: Folk sagde, at jeg var en kylling

Randers-cheftræner Rasmus Bertelsen er skuffet over holdets indstilling i dagens 2-0-nederlag til OB.

NATURE ENERGY PARK (Odense): Det endte med et 2-0-nederlag til OB søndag eftermiddag, og efter slutfløjtet erkendte Randers FC-cheftræner Rasmus Bertelsen, at hans hold ikke var tændt nok. 

- OB's motivation for at kæmpe imod døden så noget større ud end vores motivation for at skaffe os selv en matchbold på lørdag. Det var ikke helt overraskende, men stadig skuffende, lød det fra Rasmus Bertelsen.  

Randers havde forskellige planer forberedt, men intet af det lykkedes rigtigt for kronjyderne. 

- Vi ville rigtig gerne se, om vi kunne spille os af det første pres. Og hvis vi ikke kunne det, hvilket var forventeligt, så skulle vi spille lidt mere direkte. Der var ikke noget af det, der sådan for alvor kom til at lykkes, sagde Rasmus Bertelsen. 

Udover nederlaget fik Randers desuden den tvivlsomme fornøjelse at blive holdet, der stoppede OB's skrækkelige stime på hjemmebane. Det lægger Rasmus Bertelsen dog ikke så meget i.  

- Det der med stimen siger mig altså ikke noget. Vi var også det første hold, der slog Silkeborg, efter at de havde vundet 50 kampe i træk (Silkeborg vandt i efteråret fem kampe i træk og tabte derefter til Randers, red.). Det skal jo ske på et tidspunkt, så det fylder ingenting. 

Nederlaget betyder dog, at Randers ikke længere selv kan afgøre tingene i forhold til at slutte på syvendepladsen. 

- Det var en spildt mulighed. Vi mødte ikke ordentligt op, i forhold til at tage den mulige matchbold med hjem til Randers. Nu skal vi have hjælp fra Lyngby i morgen (mod Viborg, red.), og så må vi se, om det er os, der har det i egne hænder, lød det fra Rasmus Bertelsen. 

Randers-træneren blev afslutningsvist spurgt, om gæsternes mentalitet bare ikke var på plads.  

- I hvert fald ikke i dag. Men vores mentalitet i onsdags, hvor vi slår Viborg, og hvor vi spiller for førstepladsen og for at spille os endeligt i sikkerhed, var god.  Når folk synes, at jeg var en kylling, fordi jeg snakkede alt for meget om den streg der (nedrykningsstregen, red.), så var det på grund af det her scenarie.

- Hvis vi havde tabt i onsdags, så skulle vi stå i den sidste kamp og skulle hente point, ellers havde vi også haft risiko for at rykke ned. Sådan er det i slutningen af sæsonen, der er nogle bundhold, der kæmper så hårdt for livet, at de får skrabet flere point sammen end de har gjort i resten af sæsonen, lød det fra Rasmus Bertelsen. 

Randers' sidste kamp i denne sæson er på lørdag, hvor Vejle kommer på besøg.