• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Troels Bager Thøgersen

Randers-boss: Naturligt Thomasberg er interessant

Foto: Getty Images

Randers' direktør Søren Pedersen er ikke overrasket over, at cheftræner Thomas Thomasberg bliver sat i forbindelse med trænerjobbet i FC Midtjylland og også kan være interessant andre steder.

Af Troels Bager Thøgersen

Randers FC har for tredje sæson i træk kvalificeret sig til Top 6-slutspillet i Superligaen, og det gode arbejde i klubben bliver bemærket andre steder i Superligaen.

Således kunne Tipsbladet onsdag berette, at Randers-cheftræneren er på listen af kandidater til det ledige job i FC Midtjylland.

I 2022 var Thomas Thomasberg også en kandidat til trænerjobbet i AaB, hvor den nordjyske klub endte med at indgå aftale med Lars Friis.

Randers' direktør Søren Pedersen har solgt flere profiler i de seneste transfervinduer oven på Randers' succesrige sæsoner, og at cheftræneren sættes i forbindelse med FC Midtjylland er ikke noget, der kommer bag på Randers-bossen.

- Vi er kommet i Top 6 tre år i træk. Vi har vundet pokalturneringen, og vi har spillet europæisk gruppespil. Om Thomas Thomasberg er på brættet i FC Midtjylland, AaB eller andre steder, hvor der har været rygter, det ved jeg ikke noget om. Men det ville næsten være unaturligt, hvis der ikke var interesse omkring ham efter det gode arbejde, ligesom der har været interesse for vores spillere, siger Søren Pedersen til Tipsbladet.

Har du fået en henvendelse fra FC Midtjylland omkring at hente Thomas Thomasberg?
- Nej, jeg har ikke fået eller hørt noget fra FC Midtjylland.

Kan det komme på tale at slippe cheftræneren her undervejs i sæsonen?
- Jeg vil ikke tage stilling til situationen eller kommentere den, før der en dag måtte komme en henvendelse, siger Søren Pedersen.

Thomas Thomasberg var cheftræner for FC Midtjylland i 2008 og et års tid frem, indtil han blev afskediget kort inde i sæsonen 2009/10.

Thomasberg har været cheftræner for Randers FC, siden han kom til klubben fra Hobro IK i juni 2018.

Randers FC indleder Top 6-slutspillet med en udekamp i Århus mandag 3. april, mens man altså ikke møder FC Midtjylland, der som bekendt havnede i nederste halvdel af grundspillet.