• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Randers FC forlænger med Frederik Lauenborg

Randers FC forlænger kontrakten med talentfulde Frederik Lauenborg.

Af Ole Hoffskov

Frederik Lauenborg ligner fremtidens mand på midtbanen i Randers FC, og onsdag har kronjyderne også sendt et stærkt signal i den retning ved at forlænge aftalen med den 21-årige midtbanespiller, selv om han først havde udløb i 2020.

De to parter har føjet et år til i den nye aftale, og dermed kan Frederik Lauenborg fortsætte sin udvikling i Kronjylland.

Læs også: Randers FC henter dansker hjem fra udlandet

- Frederik er en meget talentfuld spiller med et stort potentiale. Jeg synes, at vi i den forgangne sæson så mange gode præstationer fra ham. Han giver sig altid 100%, tager ansvar og er klog med bolden. Nu gælder det om, at han bygger yderligere på, så han kan gøre en endnu større forskel på banen for klubben, lyder det fra Randers FC’s sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen.

Hovedpersonen selv er glad for det skulderklap, en kontraktforlængelse er.

- Jeg er virkelig glad for, at det er blevet til en forlængelse i Randers FC. Jeg nyder at spille for klubben og er virkelig glad for, at det er her min fodboldfremtid er. Nu skal jeg bygge på og fortsætte min udvikling, så jeg kan få endnu mere spilletid og hjælpe klubben med at opnå gode resultater, lyder det fra Frederik Lauenborg.

Midtbanespilleren har foreløbig optrådt 18 gange for Randers FC i Danmarks bedste række. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.