Video : Tipsbladet
Superliga

Randers FC forsøgte at hente udlandsdansker

Randers FC forsøgte i det netop overståede transfervindue at hente den danske venstre back Mathias Haarup fra norsk fodbold.

Randers FC sagde farvel til to venstrebacker på transfervinduets sidste dag, hvor Jesper Lauridsen skiftede til EfB, og Oliver Bundgaard blev solgt til Viborg FF.

Altimens forsøgte kronjyderne også at hente en dansk venstre back i udlandet, nemlig Mathias Haarup fra norske FK Jerv. Det erfarer Tipsbladet fra kilder.

Men transferdeadlinedag kom og gik, og Randers FC og FK Jerv kunne ikke blive enige om en transfer. Mathias Haarup spiller derfor med sikkerhed ikke efteråret i Randers FC, og med al sandsynlighed spiller han hos den norske klub året ud. Så må tiden vise, om forhandlingerne genoptages i januar.

Den 26-årige back kom til FK Jerv i januar efter en årrække i Hobro IK og har siden været fast mand med 20 startpladser ud af 20 mulige i Eliteserien.

Tidligere har Mathias Haarup faktisk også været ungdomsspiller i Randers FC, men han forlod klubben i 2017 til fordel for Brabrand IF. 

Eftersom transferen ikke kom i hus, er Randers FC forholdsvist tyndt besat på backerne.

Thomas Thomasberg og kompagni råder over Björn Kopplin til venstre back og Adam Andersson til højre back, mens Mikkel Kallesøe er ude. Kallesøe er dog tæt på at vende tilbage, efter at han har siddet ude i hele sæsonen indtil videre. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.