• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Randers FC henter angriber med fortid i Premier League-klub

Foto: Getty Images

Randers FC har hentet spændende angriber, der skal øge konkurrencen i forreste kæde.

Af Torsten Kjems Hansen

Randers FC-direktør Søren Pedersen proklamerede allerede inden weekenden, at et af målene inden transfervinduet lukker er at hente en angriber oven på salget af Emil Riis til Preston.

Det mål er hermed opfyldt, for Randers FC har netop præsenteret den 22-årige Bassala Sambou, der er lejet i hollandske Fortuna Sittard fra den hollandske Æresdivision

- Det er en spiller med et stort potentiale, som lurer på sit endelige gennembrud i seniorfodbold. Han er en bevægelig og fysisk stærk angriber, som har fået spilletid i Æresdivisionen i de seneste to sæsoner. Det er en type vi tror, vi kan forløse på vores hold og med vores måde at spille fodbold på. Derudover kommer han og er i kampform, så han kan byde sig til med det samme, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen

.Bassala Sambou er tysk født, men er vokset op i England, hvor han efter masser af mål i ungdomsrækkerne hos Coventry City skiftede til Premier League-klubben Everton, hvor der blev til et mesterskab for reserveholdet i både 16/17 og 18/19.

Herefter gik turen til Sittard, og nu er turen kommet til Superligaen.

- Jeg er enormt glad for at skifte til Randers FC, hvor jeg håber at kunne bidrage med gode præstationer og mål for klubben. Jeg har haft en rigtig god snak med cheftræner Thomas Thomasberg, og Randers FC er en klub, som spiller den type fodbold, som jeg godt kan lide, og jeg kan tydeligt se mig selv på holdet. Jeg glæder mig til at give alt, hvad jeg har for klubben, siger Sambou.

Randers FC har købsoption på Bassala Sambou.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus