Video : Tipsbladet
Superliga

Randers FC hyrer tidligere Superliga-profil

Den tidligere Superliga-midtbanespiller Janus Drachmann bliver ny assistenttræner hos kronjyderne.

Rasmus Bertelsen har fået ny assistenttræner i Randers FC, og det er i form af en mand, der kender Superligaen rigtig godt.

Det er nemlig den tidligere midtbanespiller Janus Drachmann som bliver Randers FC's nye assistent- og transitionstræner. Det bekræfter Randers FC i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

Janus Drachmann, 36 år, har været forbi Sønderjyske, FC Midtjylland, OB og AC Horsens i sin aktive karriere, men før den indeværende sæson stoppede han for at få en trænerrolle i AC Horsens.

Nu drager han så videre til Randers. 

- Janus har nogle personlige kompetencer, som passer rigtig godt til vores trænerteam. Han har nogle kompetencer, som vi måske har manglet lidt. Han kan nogle andre ting, og så har han prøvet rigtig meget som spiller. Han får en kombineret rolle hos os, hvor han både skal være assistenttræner i staben omkring førsteholdet og transitionstræner, hvor han skal hjælpe vores unge talentfulde spillere fra U17 og U19 i deres transition fra ungdom til Superliga, siger sportsdirektør Søren Pedersen til Randers FC's hjemmeside og tilføjer:

- Janus er relativ ny i trænergerningen. Derfor skal vi også bygge noget af det trænerfaglige på ham. Han har T-træneruddannelsen, og nu skal han i gang med A-licensen. I første omgang skal han komme med sin stærke personlighed og sin viden fra hans lange fodboldkarriere. Janus er en leder- og vindertype, og vi ser frem til, at han viderebringer og implementerer de værdier samt den vindermentalitet såvel i Superligatruppen som blandt vores unge talenter fra U17 og U19.

Janus Drachmann har første arbejdsdag i Randers den 17. juni.

Foruden den tidligere Superliga-midtbanespiller er Fatah Abdirahman og Michael Ravn assistenter i Randers FC.