• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Randers-keeper overvejer fremtiden: Er i tankerne

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den dygtige svenske målmand Patrik Carlgren er i tvivl om, hvad han skal i fremtiden. Han er ingenlunde utilfreds i Randers FC.

Af Kenneth Jensen

Han er fyldt 31 år og er en af Superligaens bedste keepere, men han er også begyndt at overveje sin fremtid.

Patrik Carlgren fra Randers FC har kontrakt med kronjyderne frem til sommeren 2024, og klubben er ganske sikkert interesseret i at forlænge. 

Men Carlgren holder for nuværende alle døre åbne - det fortæller den svenske keeper i et interview med Lundhs Podcast på Fotbollskanalen.

Målmanden har været i Randers FC siden sommeren 2018 og har allerede en gang tidligere forlænget sin aftale med klubben. Han er regnet som en sikker sidste skanse for Randers, men fremtidsovervejelserne er der af forskellige årsager.

- Kender jeg klubben og min sportsdirektør rigtigt, vil de absolut elske at forlænge. Jeg ved, at han har givet udtryk for i medierne tidligere, at der er en mulighed for at forlænge min kontrakt. Jeg har været her fem år til sommer, og min motivation og drive er stor. Jeg vil udvikle mig og blive bedre. Det gode ved klubben er, at de ikke rigtigt vil sælge mig. Jeg ved, de har talt med mine agenter. Så alle ved, at det skal være rigtig godt, hvis der skal være et salg, siger Patrik Carlgren til Fotbollskanalen.se.

En mulighed kunne være en retur til Stockholm, hvor han tidligere har spillet for AIK, hvis det er.

- Det er klart, at det altid er i tankerne. Min kone er fra Stockholm. Mine børn er næsten danske nu, men de er også meget i Stockholm. Det er klart, at Allsvenskan altid er i tankerne og især AIK, den fine klub, som man har været i. Den er der altid, siger målmanden.

Carlgren brød igennem i Brage og har foruden AIK også en fortid i FC Nordsjælland og Konyaspor. Det var i sidstnævnte, at Randers FC hentede målmanden på en fri transfer i sommeren 2018.

Han har en enkelt A-landskamp på cv'et.