• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Randers-profil: Mål mod AGF er karrierens bedste

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Simon Piesinger scorede mod AGF torsdag, og det er formentlig karrierens bedste mål, erkender han.

Af Victor Risager

Randers FC var med i Superligaens ’genstartskamp’ torsdag aften, hvor de gæstede deres østjyske rivaler AGF og fik et enkelt point.

Et mål fra kronjydernes Simon Piesinger i første halvleg så dog længe ud til at blive afgørende, og det var først i overtiden, at AGF fik bragt balance i regnskabet. Randers-profilens mål var en kombination af et frækt spark fra distancen og tvivlsomt målmandsspil fra århusianernes målmand.

Se målet i videoen øverst i artiklen. 

Men til trods for det – og til trods for, at det ikke blev et sejrsmål – var målet det bedste, som Simon Piesinger har scoret i karrieren. Det forklarer østrigeren selv til Randers’ hjemmeside.

Læs også:Egho erstatter Stokke i Randers-truppen

- Jeg vandt bolden bolden på midten og kiggede efter angriberne, og så følte jeg bare, at jeg skulle prøve. Så blev jeg selvfølgelig glad. Målmanden så lidt skidt ud i situationen, men jeg tror også, at det var svært for ham. Men det var et rart mål for mig og holdet. Det var uheldigt til sidst, men vi kan være tilfredse med den første kamp.

- Det er mit bedste mål nogensinde, tror jeg, siger Simon Piesinger.

Mandag skal Piesinger og Randers FC igen i aktion, når Hobro er modstanderen, og det er kronjydernes første hjemmekamp siden Superligaens genstart – et opgør, de glæder sig til i Randers-truppen.  

Læs også:Optakt: Esbjerg fB - AaB

- Selvfølgelig glæder vi os ovenpå coronapausen. Den var meget lang, og endelig har vi en hjemmekamp. Den ser vi frem til, og vi vil gøre vores bedste for at vinde, siger Simon Piesinger.

Der vil ikke være tilskuere på lægterne, men der vil være papfigurer af fans. Simon Piesinger selv har købt et par stykker, så familien – og familiens hund – vil være at finde på lægterne.

Læs også:OB-back før AGF: Skal hugge til sidst i kampen

Læs også:Optakt: Randers FC - Hobro IK

Læs også:Silkeborg-træner: Skæbnen er ude af vores egne hænder

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus