• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

Randers-tilgang imponerer: Vi var skeptiske

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Assistenttræner i Randers FC, Rasmus Bertelsen, løfter sløret for, hvordan tvivlen om Lasse Berg Johnsens evner er blevet gjort til skamme.

Af Mathias Høj Jensen

Randers FC havde en vis skepsis, da man hentede Lasse Berg Johnsen i vinterens transfervindue.

Det fortæller klubbens assistenttræner Rasmus Bertelsen til Randers Amts Avis.

Berg Johnsen kom til Randers efter en periode i den norske klub Raufoss, der spiller i den næstbedste fodboldrække i Norge. Her skulle han fungere som en erstatning for Andre Rømer, som skiftede til svenske Elfsborg.

Men selvom den norske midtbanespiller kom til det kronjyske fra et lavere niveau end 3F Superligaen, så har han imponeret stort i sin første tid i klubben.

- Jeg satte mig med vores analysesystemer og opstillede nogle nøgleparametre tilsvarende André Rømers profil, som blandt andet var andenbolde og duelspil, og her stak Lasse Berg Johnsen helt vildt ud. Men vi var skeptiske, fordi niveauet var den næstbedste række i Norge. Vi var meget i tvivl, om det kunne række til at erstatte André Rømer. Vi forventede som minimum en indkøringsperiode, men den har været minimal, og det har været hans egen fortjeneste, siger Bertelsen.

Berg Johnsen har allerede spillet sig til en fast plads i startopstillingen hos Randers FC, selvom han først blev skiftet ind i anden halvleg i torsdagens nederlag til AGF.

Søndag får nordmanden dog igen muligheden for at spille fra start. Her skal Randers på besøg i Brøndby i mesterskabsspillet i 3F Superligaen.

Der er kampstart på Brøndby Stadion klokken 16.00.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020