Video : Tipsbladet
Superliga

Rasende Kent Nielsen: Altså, stop det der!

Kent Nielsen var slet ikke enig i, at spillerne fra Silkeborg spillede en form for sommerkamp mod Brøndby.

JYSK PARK (Tipsbladet) Kent Nielsen var alt andet end tilfreds. Nej, han var decideret rasende, da han efter nederlaget til Brøndby blev spurgt, om han syntes, at hans spillere havde spillet som til en sommerkamp. 

Silkeborg var efter blot 21 minutter bagud med 2-0 til gæsterne, og inden kampen sagde en af Silkeborg-spillerne, at Kent Nielsen havde talt med store ord om før kampen, fordi torsdagens kamp mod AGF ifølge træneren bar præg af netop en sommerkamp. 

Men den slags ville Kent Nielsen ikke høre tale om efter nederlaget til Brøndby. 

- Ej, slap af. Altså, stop det der! Vi har spillet mod dem, der måske bliver danmarksmestre. Vi har bolden i 60 procent af tiden. Det er ikke noget i sig selv, men altså, vi forsøger og forsøger, og så må vi bare rose dem for at være dygtige, siger Kent Nielsen og tilføjer, at han ikke så det samme som mod AGF.:

- Nej, jeg synes ikke, at det var det samme. Jeg synes, vi starter rigtig, rigtig stærkt, og det var lige ved. Fordi vi ikke er i stand til at slå dem, der er lige ved at blive mestre, og at det er lig med, at vi gør det rigtig, rigtig dårligt... der er kæmpe forskel på på første halvleg i Aarhus og så i dag. Vi forsøgte og forsøgte, men vi må indrømme, at vores evner ikke rakte i dag.

Kent Nielsen bemærker også, at Brøndby efter tomålsføringen ifølge ham trak sig tilbage, og så blev det endnu sværere at skabe et resultat. 

- Når modstanderne forsvarer sig dybt, skal der enkeltmandspræstationer til eller et øjebliks magi. Men vi må bare sige, at vi ikke er helt så dygtige, siger han og fortsætter: 

- Vi var ærgerlige over målene, men vi må rose Brøndby. De forsvarer sig godt. Vi havde så ikke evnen til at åbne op. Vi havde ikke det kreative eller enmandspræstationen i dag. 

Silkeborgs sidste kamp i denne sæson er ude mod FC Midtjylland, og derfor er der stadig ingen grund til, at man skulle være gået på ferie.