• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Raskmeldt: Oliver Christensen blev syg af U21-tur

Foto: Getty Images

Det var hård kost for OB-målmand Oliver Christensen at være med U21-landsholdet.

Af Oliver Okstrøm

Oliver Christensen var blandt de helt hotte navne, da det danske U21-landshold spillede sig videre fra gruppespillet ved U21 EM i marts. Dog var han ikke tilbage mellem stængerne for OB i deres kamp mod AC Horsens efter landsholdspausen.

Den unge målmand var nemlig blevet ramt af sygdom, og i et interview med Fyens Stiftstidende åbner han nu op for, hvad der lå til grund for den.

- Jeg spillede tre kampe med kort mellerum. Det er hårdt fysisk og oven i kommer rejserne. Det kræver mentalt noget koncentration og fokus og efter en aftenkamp, så sover man ikke så godt umiddelbart efter. Man bliver udsat på en anden måde, lyder det fra Oliver Christensen.

Han fortæller i samme omgang, at det ikke drejer sig om Covid-19, da der hverken er tale om den slags symptomer, og at han har er blevet testet flere gange i den seneste dage uden problemer på den front.

Desuden slår Oliver Christensen fast, at han nu er blevet helt rask igen efter, at han fredag og lørdag havde det meget skidt med opkast og kvalme, hvilket betød, at OB-mandskabet måtte undvære ham om søndagen.

På U21-landsholdet vandt danskerne med 1-0 over Frankrig, 2-0 over Island og endelig 3-0 over Rusland, så det blev til tre gange rent bur for 'Gribben fra Kerteminde', som blandt andet snuppede et straffespark fra OB-holdkammeraten Sveinn Aron Gudjohnsen i opgøret mod islændingene.

I OB har man tidligere på foråret vinket farvel til Jakob Michelsen som cheftræner, og nu ser det ud til, at endnu en fra trænerstaben er på vej videre. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: Brøndby - AGF

Der venter endnu et topopgør, der kan få stor betydning for begge hold. Et nederlag kan koste dyrt i tabellen.

Mere Superliga

Fokus