Ung OB-målmand sagde nej AC Milan: I spil som Donnarummas afløser
2016-01-20 14:42

Rasmus Falk svines til på OB's fanforum efter skiftet til FC København.

Rasmus Falk har været en darling i OB i mange år, men det kan godt blive hedt for offensivspilleren i Odense og omegn det næste halve år. Bølgerne går i hvert fald allerede højt her på selve dagen, hvor det er kommet frem, at Rasmus Falk forlader OB til sommer til fordel for FC København. Et hurtigt kig på OB's fanforum viser, at de er svært trætte af offensivspilleren.

Tipsbladet.dk samler her et par af de reaktioner, der er fulgt i kølvandet på Falks skifte til FC København.

- Føj siger jeg bare... Håber på stor sportslig fiasko for ham (skrevet af majs)

- Han er tydeligvis underbemidlet (skrevet af Leander)

- (..) Vi spiller ikke om noget interessant, og Falk vil være panisk angst for at blive skadet, så ham får vi alligevel ikke meget ud af. Lad ham gå død på bænken eller sælg ham billigt (skrevet af StateTrooper)

- Fra og med i dag er Falk luft for mig, har ingen interesse i ham længere, og håber han er væk i morgen (selvom det nok ikke bliver tilfældet) og han behøver egentlig aldrig komme tilbage igen (skrevet af Kaspernon)

- De udtalelser, han har været ude med, klinger så fucking hult, når der så skrives med FCK. Skuffet! Sådan virkelig skuffet... Man får sgu helt ondt i maven. (skrevet af DanielK)

- Føj for helvede.. Hvor er jeg dog bare så fucking træt af at se vores bedste spillere tage til FCK - det er immervæk, bare inden for de seneste år, et par stykker efterhånden (skrevet af Mar700tin)

- Som tilskuer vil jeg bare sige til OB, at jeg ikke sætter mine ben på stadion i foråret, hvis han indgår i startopstillingen eller så meget som sidder på bænken. Det ville give lidt af en effekt, hvis alle andre gjorde det samme. (skrevet af StateTrooper)

- Så er han sgu endnu mere nosseløs, end jeg troede. En sand beta. (skrevet af anglicantian)

- Vi skal ikke have ham rendende 6 mdr. mere, han skal bare pisse af. Utroligt hvad kvinder har af magt. (skrevet af Kitkat.)

KLIK PÅ NÆSTE SIDE FOR AT SE OB-FANSENES REAKTIONER FRA TWITTER.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO