Video : Tipsbladet
Superliga

Rasmus Falk taler om mulig USA-fremtid

FC Købehavn-profilen erkender, at USA har været i tankerne på ham.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): Til sommer har Rasmus Falk kun ét år tilbage af sin kontrakt med FC København, og det står derfor klart, at der kan komme et tidspunkt, hvor parterne skal finde ud, hvad der skal ske i fremtiden med ham.

Overfor den fremmødte presse på klubbens træningsanlæg i Frederiksberg måtte midtbanespilleren fredag sætte ord på, hvordan han ser fremtiden. Blandt andet til et spørgsmål, der handlede om, hvorvidt det var mest sandsynligt at slutte karrieren af i enten barndomsklubben OB eller i USA.

Det krævede dog lige noget tilløb for Falk at finde frem til, hvordan han ser på det.

- Den USA-ting, den har fyldt for mig tidligere, og man kan sige, at lige nu er det ikke det, som jeg tænker på. Men så er det klart, at på et tidspunkt, så skal jeg jo have en snak med klubben om, hvad der skal ske, men det tager vi til den tid. Det er ikke det, der er førsteprioriteten lige nu, siger han og fortsætter:

- Jeg tror et eller andet sted, at de fleste, der går ind i det her mesterskabsspil, hvor man kan spille med om det helt sjove, så er fokus på dét, lyder det fra Rasmus Falk.

Endvidere slår han fast, at han har svært ved at sige, hvad han egentlig helst vil slutte af i af de to muligheder. Dertil bemærker han også, at han har spillet det meste af sin seniorkarriere i FCK, og at han har været utrolig glad for at være der.

Derudover minder Falk også om, at ham og hans partner er glade for at bo i København.

Indtil videre er det blevet til i alt 310 kampe for FC København for 32-årige Rasmus Falks vedkommende, og han går nu ind til 10 altafgørende kampe for denne Superliga-sæson, hvor den danske hovedstadsklub lige nu er på tredjepladsen med tre point op til FC Midtjylland på førstepladsen.