Rasmus Falk kan havne på bænken: Har fuld forståelse
2016-01-06 15:02

Få et bud på, hvordan Brøndbys transfervindue kommer til at arte sig - med tipsbladet.dks transferTV.

Det danske transfervindue er åbnet, hvilket skyder klubbernes muligheder for at købe og sælge spillere endeligt i gang. Det betyder uden tvivl travlhed for de respektive sportsdirektører og chefer i den danske Superliga, hvor transfertiden traditionelt er fyldt med forespørgsler på spillere, aktive agenter og ikke mindst en massiv rygtestrøm, der gør den fodboldløse vintertid til noget ganske spændende og særligt.

I Brøndby er der lagt op til aktiviteter både ind og ud af truppen, og meget opmærksomhed er på forhånd rettet mod OB's Rasmus Falk, der fortsat er et varmt emne. 

Tipsbladet.dk vil løbende gennem januar med TransferTV tage pulsen på det danske marked og skyder her serien i gang med et tjek på Brøndby IF.

Vi får i teksten sagt, at Patrick Da Silva ikke kan spille for andre end Brøndby og Randers den kommende halvsæson, og det skal vi beklage, for det er ikke helt korrekt. Da Silva kan også spille for en klub, der følger kalenderåret - som i Norge og Sverige.

 

 
Brøndby IF - TransferTV

Rasmus Falk til Brøndby IF og Rasmus Ørnskov . Bliver det nogle af resultaterne i Brøndbys transfervindue - få bud fra Transfer-TV fra tipsbladet.dk

Opslået af TIPSBLADET på 6. januar 2016

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO