Rasmus Højlund så sin lillebror score for FCK

Rasmus Højlund var onsdag eftermiddag på besøg i FC København, og han overværede testkampen mod Silkeborg IF, hvor han kunne se sin lillebror score et flot mål.

Regnen væltede ned over Frederiksberg, da FC København onsdag mødte Silkeborg IF i den første testkamp frem mod sæsonstarten, men en del tilskuere havde alligevel fundet vej til opgøret, som også Tipsbladet var til stede ved.

Blandt de fremmødte var den danske landsholdsstjerne Rasmus Højlund, og han kunne se begge sine yngre brødre Emil Højlund og Oscar Højlund få spilletid i opgøret, der endte med en 2-1-sejr til de danske mestre.

Rasmus Højlund måtte skrive en del autografer undervejs, men forhåbentlig havde han blikket rettet mod banen efter 76 minutter. Her scorede Emil Højlund nemlig et fantastisk mål til 1-1.

I første halvleg bragte Silkeborg IF sig foran 1-0 ved Alexander Lind, og den stilling holdt indtil et kvarter før tid, hvor Rasmus Højlunds 18-årige lillebror som nævnt udlignede for hjemmeholdet. Sejrsmålet noterede Mamoudou Karamoko sig for kort før tid.

FC København stillede op uden flere profiler - blandt andre Hákon Arnar Haraldsson, Kamil Grabara og Diogo Goncalves var fraværende.