• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Rasmus Jönsson tæt på Helsingborgs IF

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rasmus Jönsson er rykket et skridt nærmere en retur til barndomsklubben.

Af Ole Hoffskov

Rasmus Jönsson var ikke pengene værd i OB, og derfor forlod den svenske offensivspiller fynboerne ved kontraktudløb 30. juni. Siden har Jönsson, der også har en fortid i AaB, været på jagt efter en ny klub, og nu synes en afklaring at være på trapperne

28-årige Rasmus Jönsson har i flere omgange flirtet med Helsingborgs IF, og det er da også svenskerens barndomsklub, der ser ud til at løbe med den transferfrie offensivspiller.

Et kontraktforslag er ved at blive udfærdiget, skriver hd.se.

- Han får et tilbud fra os, der indeholder vores bud på en løsning. Vi kommer ikke med et udspil, som er klar til at blive skrevet under, men derimod et forslag, han så kan tage stilling til. Jeg taler meget med Rasmus og med hans agent Jonas Svensson. Det er en behagelig dialog, siger Krister Azelius, der er formand i Helsingborgs IF, til det svenske medie.

Helsingborgs IF huserer til dagligt i den næstbedste række, men det er noget af et hold, traditionsklubben er ved at samle. En aftale med landsholdsanfører Andreas Granqvist er allerede på plads, og nu fisker klubben altså også efter Rasmus Jönsson, der står noteret for 122 kampe og 20 mål i Superligaen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus