• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Razak Pimpong stopper karrieren - bliver i Viborg

Razak Pimpong stopper karrieren - bliver i Viborg
Illustration

Razak Pimpong lægger støvlerne på hylden. Han fortsætter dog i Viborg i en ny rolle. 

Af Martin Davidsen

Superligaen kommer ikke til at stifte bekendtskab med Razak Pimpong i den kommende sæson. 

Den ghanesiske angriber er ellers rykket op i landets bedste række sammen med Viborg FF, men han har nu valgt at stoppe karrieren som fodboldspiller. Han fortsætter dog i Viborg i en ny rolle i klubbens organisation. 

- Det har været en af mit livs sværeste beslutninger, men jeg er sammen med min familie og nærmeste venner kommet frem til, at det er det rigtige for mig. Igennem de seneste år, har jeg tænkt mere og mere over livet efter fodbolden. Nu giver Viborg FF mig muligheden for at starte et nyt kapitel i mit liv med noget af det, jeg brænder allermest for.  Jeg bliver i fodboldens verden, hvor jeg skal arbejde med børn og unge, og jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere og guide dem. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg vil gerne have lov at sige tak til familien, fansene, byen og alle, der har støttet mig i min karriere, siger Razak Pimpong. 

Det er endnu ikke defineret klart, hvilken rolle Razak Pimpong får i Viborgs organisation. Direktør Morten Jensen udtaler dog:

- Vi har haft en god, lang dialog med Razak. Han har kontraktudløb her til vinter, og vi har fået talt godt igennem, hvordan vi i samarbejde investerer bedst i fremtiden. Vi er blevet enige om, at tiden er kommet til, at det ikke længere skal være på fodboldbanen, han bidrager hos os. Han har en unik personlighed, og har i tiden i Viborg opbygget et fantastisk image i byen og blandt fansene. Vi mener, at han har nogle gode kompetencer, som vi kan udnytte, når vi laver fodboldmæssige aktiviteter, og dertil er han den rette mand til at tage del i et socialt integrationsprojekt, vi har med Viborg Kommune. 

Razak Pimpong har tidligere været på kontrakt i Superliga-klubberne FC Midtjylland og FC København. Han nåede at spille 98 kampe for Viborg, hvortil han kom i sommeren 2009.